Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po dzisiejszej aktualizacji (aplikacji, nie mam na myśli aktualizacji MIUI), aplikacja PRISMA praktycznie przestała działać. Tak samo na telefonie (RMN LTE) i na MiPad. Tak jakby nagle jej nowa wersja stała się niekompatybilna z MIUI, przynajmniej na Kitkat.

Ktoś ma podobnie?

Opublikowano

Nie żebym się spodziewał, że dzisiejsza aktualizacja MIUI pomoże, bo to ewidentnie problem apki, ale dla porządku zgłaszam, że nie pomogła :(

Opublikowano
25 minut temu, ZduneX25 napisał:

Mi na MiPad 1 działa jak działało, na mi4 też, ale pytałeś o KitKat.

A na MiPad1 to nie wciąż KitKat? (nie mam pod ręką, by spr.). Na pewno się zaktualizowała apka?

Opublikowano
Przed chwilą, ZduneX25 napisał:

Zwróć uwagę na przycinki, tak MiPad jest na KK. Tak nowszej nie ma.

Tak, nawet wcześniej czasem trzeba było czekać długo na efekt pracy tej apki, ale od aktualizacji czekanie trwa w nieskonczoność, a wskaźnik postępu ani drgnie (trójkąt jest cały szary, bez śladu białego obszaru). Coś ewidentnie gdzieś zostało skopane. Gdy jeszcze miałem na tel. starszą wersję, to na MiPad zainstalowałem (świeżo) najnowszą i od razu nie działała. Myślałem, że to wina MiPada i machnąłem ręką. Po pół dnia apka zaktualizowała mi się w tel. i od razu zaczęła "niedziałać" dokładnie tak samo, jak na Mipad. Co ciekawe - pierwsze zdjęcie się robi (jeden filtr), ale potem już nic a nic.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...