STomasz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam Czy ktoś może doradzić jak wyłączyć żądanie podania pin przy uruchamianiu telefonu? Jeśli daję w zakładce Dodatkowe Ustawienia, Prywatność , Blokada karty SIM Orange i podaję dotychczasowy pin jest odmowa dostępu. Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
0 ZduneX25 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Orange nie zezwala za wyłączenie PINu, kiedyś do nich dzwoniłem.
0 FBlaze Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dotyczy to także ich podsieci - Nju, jak by ktoś nie wiedział. Jeśli w ostatnim ~roku wymieniałeś SIM to masz taką zablokowaną...
0 kamiljuras1900 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 To wróciły czasy pierwszych komórek gdzie trzeba bylo za każdym razem wpisywać pin
0 FromWP Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Orange oszczędza na wszystkim, zawsze kupują najtańsze karty i potem zarabiają na ich wymianie. Tak było np. z nie działającym LTE na starszych kartach.
Pytanie
STomasz
Witam Czy ktoś może doradzić jak wyłączyć żądanie podania pin przy uruchamianiu telefonu? Jeśli daję w zakładce Dodatkowe Ustawienia, Prywatność , Blokada karty SIM Orange i podaję dotychczasowy pin jest odmowa dostępu.
Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi