Spili Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Od czasu przejścia z Globala na tutejsze romy mam problem z synchronizacją z MiCloud. Bez problemu synchronizuje wszystko OPRÓCZ SMS'ów i historii połączeń. Przy tych 2 pozycjach mam status synchronizacji - NIEZNANY
wkamil Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Musisz ręcznie przyznać micloud uprawnienia dostępu do sms i kontaktów. Wysłane z Mi5
Spili Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 "Konto Xaiomi" ma przyznane te prawa...
wkamil Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie konto, tylko micloud. Musisz ujawnić aplikacje systemowe, dopiero wówczas pokaże się micloud. Tapnij 3 kropki w prawym górnym rogu. Wysłane z Mi5 1
Spili Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No poszło... Dzięki.. Nie rozumiem jak appka do backupu min smsów nie pyta o uprawnienia przy jej pierwszym uruchomieniu? Tylko potem trzeba ręcznie je dodawać. No bez sensu....
wkamil Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie wszystko co robi xiaomi da się ogarnąć rozumem Wysłane z Mi5
STomasz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czy ktoś może wie czy da się usunąć z Chmury zachowane tam zdjęcia. Zabrakło mi miejsca w chmurze na kopię systemu i danych. Chciałbym z chmury usunąć zdjęcia które mam wszystkie na karcie pamięci. Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
ahr Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zasadniczo z chmury da się usunąć wszystko. Tylko nie teraz bo serwery leżą i kwiczą...
STomasz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ach to dlatego nie mogę się tam zalogować. Trzeba cierpliwie czekać.
tomayw Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 a jak to zrobić w MIUI 8 na androidzie 6 ? = redmi 3s
RegimeOfTerror Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 2 godziny temu, tomayw napisał: a jak to zrobić w MIUI 8 na androidzie 6 ? = redmi 3s Ustawienia - Zainstalowane - Chmura - Uprawnienia Aplikacji
tomayw Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) dzięki - faktycznie tam nie szukałem.... ale dałem wszystkie uprawnienia + zakończyłem apkę + wyczyściłem dane i cały czas mam info "nie można synchronizować"... *Blokada numerów + Dyktafon... część ma oczekiwanie... Edytowane 7 Listopada 2016 przez tomayw zdjecia
mrosi Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 2 godziny temu, tomayw napisał: dzięki - faktycznie tam nie szukałem.... ale dałem wszystkie uprawnienia + zakończyłem apkę + wyczyściłem dane i cały czas mam info "nie można synchronizować"... *Blokada numerów + Dyktafon... część ma oczekiwanie... Synchronizacja blokowanych numerów jest wyłączona. Mam to samo na Mi Note. Wyłączona do odwołania.
tomayw Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 no a co z dyktafonem i połączeniami ? - jest to samo ... ;(
tomayw Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 co ciekawe w redmi2 (2/16) rom stable (chyba 8.0.3) synchronizacja dyktafonu działa ....
Rekomendowane odpowiedzi