Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu przejścia z Globala na tutejsze romy mam problem z synchronizacją z MiCloud.

Bez problemu synchronizuje wszystko OPRÓCZ SMS'ów i historii połączeń.

Przy tych 2 pozycjach mam status synchronizacji - NIEZNANY

Screenshot_2016-08-05-21-28-01-760_com.miui.cloudservice.png

Screenshot_2016-08-05-21-28-10-948_com.miui.cloudservice.png

Opublikowano

Nie konto, tylko micloud. Musisz ujawnić aplikacje systemowe, dopiero wówczas pokaże się micloud. Tapnij 3 kropki w prawym górnym rogu.

Wysłane z Mi5

• Like 1
Opublikowano

No poszło...

Dzięki.. :)

Nie rozumiem jak appka do backupu min smsów nie pyta o uprawnienia przy jej pierwszym uruchomieniu?

Tylko potem trzeba ręcznie je dodawać.

No bez sensu....

Opublikowano

Czy ktoś może wie czy da się usunąć z Chmury zachowane tam zdjęcia. Zabrakło mi miejsca w chmurze na kopię systemu i danych. Chciałbym z chmury usunąć zdjęcia które mam wszystkie na karcie pamięci.

Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

dzięki - faktycznie tam nie szukałem.... ale dałem wszystkie uprawnienia + zakończyłem apkę + wyczyściłem dane i cały czas mam info "nie można synchronizować"... *Blokada numerów + Dyktafon...  część ma oczekiwanie... 

Screenshot_2016-11-07-19-03-31-547_com.miui.cloudservice.png

Screenshot_2016-11-07-19-32-04-298_com.google.android.packageinstaller.png

Screenshot_2016-11-07-19-37-01-251_com.miui.cloudservice.png

Edytowane przez tomayw
zdjecia
Opublikowano
2 godziny temu, tomayw napisał:

dzięki - faktycznie tam nie szukałem.... ale dałem wszystkie uprawnienia + zakończyłem apkę + wyczyściłem dane i cały czas mam info "nie można synchronizować"... *Blokada numerów + Dyktafon...  część ma oczekiwanie...

Synchronizacja blokowanych numerów jest wyłączona. Mam to samo na Mi Note. Wyłączona do odwołania.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...