Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,
Mam problem mianowicie, gdy próbuje ustawić pozorowanie lokalizacji w ustawieniach programistycznych - 'suwak' się przesuwa lecz gdy cofnę i wejdę tam jeszcze raz widzę, że ta opcja i tak jest wyłączona. Posiadam MIUI 6.3.3. Wie może ktoś jak temu zaradzić? 

Edytowane przez Macias
Opublikowano
8 godzin temu, Macias napisał:

Witam,
Mam problem mianowicie, gdy próbuje ustawić pozorowanie lokalizacji w ustawieniach programistycznych - 'suwak' się przesuwa lecz gdy cofnę i wejdę tam jeszcze raz widzę, że ta opcja i tak jest wyłączona. Posiadam MIUI 6.3.3. Wie może ktoś jak temu zaradzić? 

Zaktualizuj sobie tel, zazwyczaj pomaga na takie dziwne dolegliwości.

Opublikowano

Tak zrobiłem i działało, potem zainstalowałem frameworka do xposed i znowu jest to samo :/

10 godzin temu, Accro napisał:

Nie używać tego do Pokemon Go :v

Wysłano z mojego Redmi Note 2

Dlaczego nie używać? Tobie działało? 

Opublikowano
18 minut temu, Macias napisał:

Tak zrobiłem i działało, potem zainstalowałem frameworka do xposed i znowu jest to samo :/

Bo wyłapiesz bana i to natychmiastowego na poksach :). Po 2 jeżeli wcześniej działało, to winny jest xposed.

Opublikowano
3 godziny temu, Nezumi napisał:

Bo wyłapiesz bana i to natychmiastowego na poksach :). Po 2 jeżeli wcześniej działało, to winny jest xposed.

Ja jakoś bana nie mam... tylko trzeba to z głową robić.

Opublikowano

Ok - nie mam natychmiastowego :D Liczę się z tym że mogę jakiegoś dostać, ale ponoć pierwsze bany są jakieś lekkie, tzn na kilka dni czy tam nawet godzin. zobaczymy. Póki co - nic złego nie obserwuje.

Opublikowano

@wtbn - a robisz to na redmi note 2? Jestem na etapie, że nie mogę znaleźć dobrego frameworka do xposed, jeden blokuje mi mock location, a drugi uniemożliwia uruchomienie telefonu :/

Opublikowano

Na Mi5. Uzywam modułu "hide mock location". Ale to nie wystarczy żeby czitować w poki. Jak się tylko tego używa to przeskakuje ciągle między lokalizacją spoofowaną a realną, za to można bana złapać, tak sądze (tzn ja nie złapalem, ale to i tak uniemożliwia skuteczna gre).

Opublikowano

Ja dalej mam problem z tym automatycznym odhaczaniem pozorowania lokalizacji, obojętnie jakiego spróbuje wgrać xposed :/ Nie miałeś z tym problemu albo mógłbyś podrzucić Twojego?

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Macias napisał:

A nie masz czasem modułu xposed "Mock Mock Locations"? Mi on powodował dokładnie to samo - pozbyłem się go i wszystko wróciło do normy.

Edytowane przez szczuru
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ok, mam wszystko co chciałem, problem z tym mock mock location, dzięki wszystkim za pomoc :)

Edytowane przez Macias
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Podbiję kolejny temat, bo jak narazie wszystkie posty na ten temat są olewane.

Czy ktoś wie co się stało w najnowszej aktualizacji że pozorowanie nie działa i czy da się to jakoś naprawić?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pajmon napisał:

Podbiję kolejny temat, bo jak narazie wszystkie posty na ten temat są olewane.

Czy ktoś wie co się stało w najnowszej aktualizacji że pozorowanie nie działa i czy da się to jakoś naprawić?

Wróć do poprzedniej wersji. Może 1℅ osób na tym forum używa tego więc nie licz na jakkolwiek pomoc. Skoro działało a nie działa to nic nie zrobisz.

Edytowane przez xxmati96xx
Opublikowano
11 godzin temu, xxmati96xx napisał:

Wróć do poprzedniej wersji. Może 1℅ osób na tym forum używa tego więc nie licz na jakkolwiek pomoc. Skoro działało a nie działa to nic nie zrobisz.

Mam ten sam problem. Czy byłbyś w stanie napisać lub podesłać link w którym jest opisane w jaki sposób wrócić do poprzedniej wersji w Xiaomi redmi 3s?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...