AmyS Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 (edited) Witam, założyłem ten temat, ponieważ mam problem z Mi2S mojego brata. Otóż obojętnie do jakiego komputera lub laptopa podłącze smartfona, to nie jest wykrywany przez sprzęt komputerowy, natomiast tel. uruchamia tylko i wyłącznie tryb ładowania. Przeszukałem forum i nic nie pomogło, nawet przeszukując Google nie znalazłem rozwiązania. Co już zrobiłem w tej sprawie: - do wczoraj była aktualizacja MIUI ze stycznia, później zaktualizowałem do najnowszej wersji. Na obu jest problem. - ustawienia programistyczne włączone, tak samo debugowanie. Nic nie pomaga. - brak opcji w Opcjach Programistycznych "Wybierz konfigurację USB". - MiPCSuite nie pomaga, też nie widzi telefonu. - nie pomogła aplikacja MIUI USB Settings ze Sklepu Play. Prosi o włączenie debugowania, które jest włączone. W czym jest problem? Proszę o pomoc, bo już nie mam pomysłów... Edited July 25, 2016 by AmyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Samouczek miuipolska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyS Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 (edited) A faktycznie, nie wpadłem na to, żeby przeszukać tą aplikację. Niestety muszę poczekać aż brat wróci z wakacji. Ciekawe czy to rozwiąże problem Dzięki Dopiero dzisiaj udało mi się to sprawdzić. Faktycznie sposób ten działa. Przynajmniej na moim komputerze. Przy najbliższej okazji muszę jeszcze zobaczyć czy na laptopie od brata też tak będzie Jeszcze raz dzięki @ahr za pomoc! Edited August 2, 2016 by AmyS Rozwiązanie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts