blady Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam, Xiaomi redmi note 3 pro jest moim pierwszym smartfonem. Przyszedł do mnie dzisiaj i nawet nie mam pojęcia jak sie za niego zabrać. Jedyne co potrafi zrobić to podłączyć kabel od ładowania baterii z moim laptopem. Tylko potem co dalej? Jak włączyć ten telefon(żeby wejść do systemu) etc.? Wiem, że to może wydawać się śmieszne z punktu widzenia wielu użytkowników no ale w życiu nie potrzebowałem żadnego nowoczesnego telefonu - aż do tej chwili. Wiec co mam zrobić żeby go włączyć oraz jak mam dalej postępować z ustawieniami w systemie?
tomek0768 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Miałem ochotę zgłosić do usunięcia ten temat, bo szukać widzę że umiesz, trochę zakpiłeś tu z nas, no ale niech Ci będzie, poczytaj np. tu http://m.pclab.pl/tip/Pierwsze.kroki.z.Androidem.poradnik,61965 Taptalk HM Note 1S
Rafullo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ja bym radził jako pierwsze go sprzedać i kupić sobie "nie wymagający" telefon. Bo jeśli nie masz nic a nic pojęcia to na pewno ten telefon nie jest dla Ciebie
tpawel Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Spokojnie, da sobie radę. Nic trudnego używać smartfona. Gorzej będzie z miuipolska/xiaomi.eu, ale może ma już global wrzucony
Mark1991 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 @blady Na sam początek jak go uruchomisz to wejdź w ustawienia, zjedź na sam dół, wybierz Informacje o telefonie i napisz tutaj co dokładnie znajduje się w pozycji: Wersja MIUI.
ketesch Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) A najlepiej zamiast zadawać dziwne (dla większości użytkowników) pytanie radzę poczytać fora internetowe, pooglądać filmy na youtubie. Po to jest forum aby takich rzeczy się dowiedzieć , nie ma tu indywidualnego toku nauczania. Wiedza jest zbiorowa więc z niej korzystaj, a nie zaczynasz jak zwykle - mam nowy telefon, nic o nim nie wiem, pomóżcie. Poświęć trochę czasu sam, a jak napotkasz problem to pisz. Każdy od czegoś zaczynał. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez ketesch 1
luki! Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zanim zaczniesz zmieniać romy przeczytaj dokładnie poradniki!
luki! Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi