blady Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Witam, Xiaomi redmi note 3 pro jest moim pierwszym smartfonem. Przyszedł do mnie dzisiaj i nawet nie mam pojęcia jak sie za niego zabrać. Jedyne co potrafi zrobić to podłączyć kabel od ładowania baterii z moim laptopem. Tylko potem co dalej? Jak włączyć ten telefon(żeby wejść do systemu) etc.? Wiem, że to może wydawać się śmieszne z punktu widzenia wielu użytkowników no ale w życiu nie potrzebowałem żadnego nowoczesnego telefonu - aż do tej chwili. Wiec co mam zrobić żeby go włączyć oraz jak mam dalej postępować z ustawieniami w systemie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek0768 Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Miałem ochotę zgłosić do usunięcia ten temat, bo szukać widzę że umiesz, trochę zakpiłeś tu z nas, no ale niech Ci będzie, poczytaj np. tu http://m.pclab.pl/tip/Pierwsze.kroki.z.Androidem.poradnik,61965 Taptalk HM Note 1S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Ja bym radził jako pierwsze go sprzedać i kupić sobie "nie wymagający" telefon. Bo jeśli nie masz nic a nic pojęcia to na pewno ten telefon nie jest dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Spokojnie, da sobie radę. Nic trudnego używać smartfona. Gorzej będzie z miuipolska/xiaomi.eu, ale może ma już global wrzucony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 @blady Na sam początek jak go uruchomisz to wejdź w ustawienia, zjedź na sam dół, wybierz Informacje o telefonie i napisz tutaj co dokładnie znajduje się w pozycji: Wersja MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ketesch Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 (edited) A najlepiej zamiast zadawać dziwne (dla większości użytkowników) pytanie radzę poczytać fora internetowe, pooglądać filmy na youtubie. Po to jest forum aby takich rzeczy się dowiedzieć , nie ma tu indywidualnego toku nauczania. Wiedza jest zbiorowa więc z niej korzystaj, a nie zaczynasz jak zwykle - mam nowy telefon, nic o nim nie wiem, pomóżcie. Poświęć trochę czasu sam, a jak napotkasz problem to pisz. Każdy od czegoś zaczynał. Edited June 30, 2016 by ketesch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Zanim zaczniesz zmieniać romy przeczytaj dokładnie poradniki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts