Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM

Poszukuję osoby która posiada taki o to zestaw "Xiaomi Hybrid" + "Galaxy S6" bo u mnie nie za bardzo on współpracuje ponieważ środkowy przycisk w słuchawkach który pełni role "Play/Pauza/odbierz" w ogóle nie działa czy to normalne ? Dodam że "Xiaomi Piston V3" działają z Galaxy S6 idealnie. 

Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc.Słuchawki1.jpg

Edytowane przez soulfly777kris
Opublikowano

Ja mam to samo tylkoze mi nie działa górny przycisk. Zgłaszałem to do xfs ale cwaniaki grają w kulki, twierdzą że wysłali maila z porada jak wysłać na gwarancję sprzęt a nie nie dostałem. Gdy napisałem im o tym na fejsie to cisza i nikt nie odpowiada. W tym sklepie zrobiłem ostatni raz zakupy.

Opublikowano (edytowane)

"Zgłaszałem to do xfs"

A w jakim sklepie kupowałeś ?

Dnia 29.06.2016 o 00:43, homman napisał:

w sofcie zmienić przyciski.

W sofcie galaxy S6 zmienić przycisk ?

Coś takiego w ogóle jest możliwe ?

Bo ja w ustawieniach takiej opcji nie widziałem w Samsungu, co innego jak miałem Mi3 to tam pamiętam że była tak opcja zresztą już tęsknię za nakładką Miu w Xiaomi ale niestety wybrałem Samsunga dla lepszej jakości audio.

Edytowane przez soulfly777kris
Opublikowano
12 minut temu, soulfly777kris napisał:

"Zgłaszałem to do xfs"

A w jakim sklepie kupowałeś ?

W sofcie galaxy S6 zmienić przycisk ?

Coś takiego w ogóle jest możliwe ?

Bo ja w ustawieniach takiej opcji nie widziałem w Samsungu, co innego jak miałem Mi3 to tam pamiętam że była tak opcja zresztą już tęsknię za nakładką Miu w Xiaomi ale niestety wybrałem Samsunga dla lepszej jakości audio.

A czy to jest forum samsunga? Zapytaj się tam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 5.07.2016 o 09:40, Tomaszek1999 napisał:

A czy to jest forum samsunga? Zapytaj się tam

Tomaszek zanim zaczniesz się podniecać to pomyśl dwa razy bo chodzi tu o słuchawki Xiaomi a nie o telefon Samsunga.

Dnia 5.07.2016 o 10:14, Nezumi napisał:

Problem samsunga, nie żebym był zaskoczony z ich jakością softu...

Powtarzam że" Xiaomi Piston 3" działają normalnie na moim Samsungu tylko problem jest z  "Xiaomi Hybrid" więc nie wiem dlaczego miałby z tym problemem udawać się na forum Samsunga.

Opublikowano
2 godziny temu, soulfly777kris napisał:

Tomaszek zanim zaczniesz się podniecać to pomyśl dwa razy bo chodzi tu o słuchawki Xiaomi a nie o telefon Samsunga.

Powtarzam że" Xiaomi Piston 3" działają normalnie na moim Samsungu tylko problem jest z  "Xiaomi Hybrid" więc nie wiem dlaczego miałby z tym problemem udawać się na forum Samsunga.

Bo to problem softu, a nie słuchawek? Telefon źle je "widzi"...

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...