soulfly777kris Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 (edited) WITAM Poszukuję osoby która posiada taki o to zestaw "Xiaomi Hybrid" + "Galaxy S6" bo u mnie nie za bardzo on współpracuje ponieważ środkowy przycisk w słuchawkach który pełni role "Play/Pauza/odbierz" w ogóle nie działa czy to normalne ? Dodam że "Xiaomi Piston V3" działają z Galaxy S6 idealnie. Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc. Edited June 28, 2016 by soulfly777kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
homman Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Play stop ci nie działa. Jeśli na pistonach v3 działa to uszkodzone słuchawki. A jeśli nie działa to musisz w sofcie zmienić przyciski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Ja mam to samo tylkoze mi nie działa górny przycisk. Zgłaszałem to do xfs ale cwaniaki grają w kulki, twierdzą że wysłali maila z porada jak wysłać na gwarancję sprzęt a nie nie dostałem. Gdy napisałem im o tym na fejsie to cisza i nikt nie odpowiada. W tym sklepie zrobiłem ostatni raz zakupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 (edited) "Zgłaszałem to do xfs" A w jakim sklepie kupowałeś ? Dnia 29.06.2016 o 00:43, homman napisał: w sofcie zmienić przyciski. W sofcie galaxy S6 zmienić przycisk ? Coś takiego w ogóle jest możliwe ? Bo ja w ustawieniach takiej opcji nie widziałem w Samsungu, co innego jak miałem Mi3 to tam pamiętam że była tak opcja zresztą już tęsknię za nakładką Miu w Xiaomi ale niestety wybrałem Samsunga dla lepszej jakości audio. Edited July 5, 2016 by soulfly777kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 12 minut temu, soulfly777kris napisał: "Zgłaszałem to do xfs" A w jakim sklepie kupowałeś ? W sofcie galaxy S6 zmienić przycisk ? Coś takiego w ogóle jest możliwe ? Bo ja w ustawieniach takiej opcji nie widziałem w Samsungu, co innego jak miałem Mi3 to tam pamiętam że była tak opcja zresztą już tęsknię za nakładką Miu w Xiaomi ale niestety wybrałem Samsunga dla lepszej jakości audio. A czy to jest forum samsunga? Zapytaj się tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Problem samsunga, nie żebym był zaskoczony z ich jakością softu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Dnia 5.07.2016 o 09:40, Tomaszek1999 napisał: A czy to jest forum samsunga? Zapytaj się tam Tomaszek zanim zaczniesz się podniecać to pomyśl dwa razy bo chodzi tu o słuchawki Xiaomi a nie o telefon Samsunga. Dnia 5.07.2016 o 10:14, Nezumi napisał: Problem samsunga, nie żebym był zaskoczony z ich jakością softu... Powtarzam że" Xiaomi Piston 3" działają normalnie na moim Samsungu tylko problem jest z "Xiaomi Hybrid" więc nie wiem dlaczego miałby z tym problemem udawać się na forum Samsunga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 2 godziny temu, soulfly777kris napisał: Tomaszek zanim zaczniesz się podniecać to pomyśl dwa razy bo chodzi tu o słuchawki Xiaomi a nie o telefon Samsunga. Powtarzam że" Xiaomi Piston 3" działają normalnie na moim Samsungu tylko problem jest z "Xiaomi Hybrid" więc nie wiem dlaczego miałby z tym problemem udawać się na forum Samsunga. Bo to problem softu, a nie słuchawek? Telefon źle je "widzi"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts