m4ciejka Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 prosilbym na wstepie bez komentarzy w stylu po co ci dttw jak masz czytnik - bo takie byly najczestsze w tematach, w ktorych staralem sie znalezc odpowiedz na pytanie (spoiler alert - nie znalazlem). przyjmijmy po prostu ze takowa funkcja bylaby dla mnie bardzo przydatna. nie wiem, czy jest to kwestia urzadzenia, czy oprogramowania, zeby taka funkcje posiadac. staralem sie pobrac z store aplikacje, ale nietety jakos te ktore pobieralem nie spelnialy zadania. wiec czy wiecie moze, czy jest sposob na wlaczenie, a jezeli nie, czy wogole bedzie w przyszlosci dwuklik celem wybudzenia? dzialam teraz na miui 8 6.6.17
sp4ubw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Są dwie opcje: będzie albo nie będzie Jak ktoś zrobi kernel z obsługą to będzie, jak nikt nie zrobi to nie będzie. Na razie nikt nie zrobił, czyli nie ma. 2
m4ciejka Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 dzieki;) a wiesz moze (wykaze teraz swoja indolencje w temacie), czy da sie to zalatwic z poziomu apki? bo jak narazie zrozumialem z twojej odpowiedzi -> nie ma obslugi w kernelu = nie ma opcji zeby to zalatwic aplikacja (sorry, ale chce sie upewnic;).
sp4ubw Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Dokładnie tak i niestety tak. Fajny ficzer ale w budżetowym redmi nie ma go - niestety. Dobrze, ze chociaż jest czujnik magnetyczny do etui, dzięki temu można przynajmniej tak wybudzać. Ogólnie z RN3P nie jest tragicznie, możesz wybudzić 1. Przyciskiem włączania 2. Przyciskami głosności 3. Czytnikiem palców 4. Otwierając etiu z klapką Edytowane 23 Czerwca 2016 przez sp4ubw
m4ciejka Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 a wiec ostateczne dzieki za odp.
Albin Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie do końca. Ostatnio przeglądałem tematy o xposed i jak zainstalujesz frameworka to jest moduł uruchamiający tą funkcję. http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html punkt 9 Może nie do końca stukasz w ekran tylko w czujnik ale jakiś tam double tap już jest. 1
m4ciejka Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 jak mowisz costam jest, ale dla mnie chyba zbyt skomplikowane;p dosc powiedziec, ze od syfu ktory dostalem dojscie do miui od xiaomi.eu zajelo mi caly dzien (w tym samo twrp pol dnia;p)
painball Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nie do końca. Ostatnio przeglądałem tematy o xposed i jak zainstalujesz frameworka to jest moduł uruchamiający tą funkcję. http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html punkt 9 Może nie do końca stukasz w ekran tylko w czujnik ale jakiś tam double tap już jest. To nie do końca takie proste. Jeżeli telefon nie ma ten funkcji fabrycznie to dodanie jej kernelem/exposed udostępni Ją mam ale kosztem baterii/deep sleep. Pytanie czy gra jest warta świeczki. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi