Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Kupiłem Note 3 Pro i chciałem się was zapytać co powinienem zrobić z tym telefonem na start, o ile w ogóle muszę coś zrobić? Mam jeszcze pytanie dotyczące ładowarki. Czy mogę podłączyć jakąkolwiek ładowarkę pod USB czy musi to być ta oryginalna, a może lepiej ładować przez PC?

Opublikowano

Ładuj dowolną (sprawną) ładowarką usb. Ładuj przez PC jak masz za duzo czasu (z PC idzie mały prąd ładowania). Używaj normalnie i nic się nie przejmuj.

Opublikowano

Podpinam się pdo temat, ale lekko modyfikuję. Jak to jest z prędkością ładowania. W jakiejś recenzji słyszałem, że trzeba Qualcomowi za Quick Charge'a uiszczać opłatę licencyjną, więc Xiaomi przyoszczędzić chciało. Jednakowoż ludzie piszą, że da się naładować ładowarką z zestawu w dwie godziny, co jest niezłym wynikiem, jak na tak dużą baterię. Jakie macie więc czasy ładowania?

Opublikowano
6 godzin temu, meehow81 napisał:

Jakie macie więc czasy ładowania?

2h od 10% do full

2 godziny temu, Darxus napisał:

Mam kolejne pytanie, są na tym telefonie widgety?

Są, przytrzymaj lewy przycisk.

Opublikowano

Czas ładowania oryginalną ładowarką jest bardzo dobry, nigdy nie mierzyłem ile czasu to zajmuje, ale długo nie trzeba czekać do pełnego naładowania baterii. 

Widgety można także uzyskać poprzez uszczypnięcie ekrany dwoma palcami. Uszczypnięcie trzema palcami - edycja ekranów. :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...