rekawek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Bootloader zablokowany.Podczas próby instalacji China dev otrzymuje taki wynik tak po prawdzie nie wiem czy wogole jestem w trybie download,przytrzymuje jednoczesnie power - "+" "-" pokazuje sie rysunek telefonu z odlaczonym kablem,potem logo MI i czarny ekran. Zmiana kabli,gniazd usb nic nie daje.Nie chce mi zainstalowć kontrolera uniwersalnej magistrali szeregowej USB,może to jest tego przyczyna. na chwile obecna telefon w bootloopie.Siedze i kwiczę.Jak to naprawić? Edytowane 13 Czerwca 2016 przez rekawek
Pepso94 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Tryb download to tylko czarny ekran, mi się udało w niego wejść kombinacją przycisków Power + Vol+ i potem zakładka "download", ewentualnie ponoć można wszystkimi trzema przyciskami na raz. Spróbuj z inną wersją MiFlasha, a sterowniki można doinstalować ręcznie. Znajdują się w głównym folderze MiFlasha. U mnie sam zainstalował sterowniki Qualcomm. No i system 64bit to chyba podstawa przy nowszych wersjach MiFlasha. Wyłącz jeszcze antywira, firewalle i inne takie, a program uruchom jako administrator. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Pepso94
rekawek Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Victory jednak to kwestia komputera,w pracy ruszyło bez problemów.Wgralem ten rom co na zablokowany bootloader można,ale kusi mnie dalej to Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download Ktos da jednoznaczna odpowiedź czy na Redmi 3 Pro mogę i da sie czy nie?
jarekm95 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 No da, a ktoś w ogóle pisał że nie? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
rekawek Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Victory again wlaśnie wczytuje china dev. Dzięki,temat można uznać za [SOLVED]
ZduneX25 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi