Skocz do zawartości
  • 0

Wyszukiwanie głosowe w przeglądarce i głosowe pisanie SMS

Pytanie

Opublikowano

Jak w temacie - czy działają u was te funkcje. U mnie jak uruchamiam Google Voice Search, to przeglądarka czy inna apka, która to będzie wykorzystywać wyłącza się. Inne zamienniki googlowskiego rozpoznawania mowy tak samo się wysypują.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Hm.. widzę, że masz MI1 a z tym telefonem niestety nie zawsze wszystko dobrze działa. Google Now to na pulpicie Wyszukiwanie Google. Lub w Ustawienia > Przyciski możesz dodać Google Now do przycisku np. Menu i powinno się pojawić.

• 0
Opublikowano

Pulpit > Ustawienia > Opcje programistyczne > Pokaż wszystkie FC (włącz) > Pulpit > Wyszukiwarka google > Kliknij mikrofon > (Wyskoczy FC) > Kliknij Raport MIUI > Klawisz MENU > Skopiuj > Wklej to potem w notatkę i wrzuć tu log.

• 0
Opublikowano

java.lang.UnsatisfiedLinkError: Couldn't load google_endpointer_jni: findLibrary returned null

at java.lang.Runtime.loadLibrary(Runtime.java:365)

at java.lang.System.loadLibrary(System.java:535)

at com.google.android.voicesearch.greco3.Greco3Recognizer.maybeLoadSharedLibrary(Greco3Recognizer.java)

at com.google.android.voicesearch.greco3.Greco3Recognizer.isEndpointerOnly(Greco3Recognizer.java)

at com.google.android.voicesearch.hotword.HotwordDetector.isHotwordAvailable(HotwordDetector.java)

at com.google.android.voicesearch.hotword.HotwordDetector.isHotwordEnabled(HotwordDetector.java)

at com.google.android.voicesearch.hotword.HotwordDetector.isHotwordEnabled(HotwordDetector.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter.shouldListenForHotword(VelvetPresenter.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter.updateMode(VelvetPresenter.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter.enterPendingMode(VelvetPresenter.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter.notifyFragmentsAndEnterPendingMode(VelvetPresenter.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter.access$200(VelvetPresenter.java)

at com.google.android.velvet.presenter.VelvetPresenter$3.run(VelvetPresenter.java)

at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615)

at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)

at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)

at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4802)

at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)

at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:789)

at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:556)

at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

Dla mnie czarna magia :shock:

• 0
Opublikowano

Z tego co wiem to romy dla mi1 są okrojone, bo macie małą partycję systemową by uzyskać działające wyszukiwanie głosowe musisz wgrać 'dane' ważące 20-30 mb, masz tyle miejsca w systemie?

• 0
Opublikowano

Mając rom MIUIPolska/MIUIAndroid to ma gappsy wbudowane. Widać z loga, że nie ma tej biblioteki. Choć pierwsze widzę tego liba...

Trzeba by tego poszukać...

-- 19 paź 2013, o 11:15 --

...wgrać 'dane' ważące 20-30 mb, masz tyle miejsca w systemie?

W życiu....

Oni mają tam ledwo 2MB wolnego ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...