DroughtyWood Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Parę dni temu zakupiłem telefon xiaomi mi4c, jednakże po ściągnięciu aplikacji endomondo zorientowałem się, że w ogóle nie działa mi GPS (cały czas było pokazane słowo "wyszukiwanie"). Ściągnąłem więc aplikacje GPS test i tam pojawiają się następujące wartości: Accuracy 0, In View 0, in Use 0, NO FIX natomiast po poczekaniu ok. 10 min pojawiły mi się takie wartości: Accuracy 0, In View 1, in Use 1, NO FIX (czerwony pojedynczy wykres z literkami 18 na dole i 9 nad - myślę, że jest to SNR) Zależy mi na działającym GPSie. Wersja MIUI 6.2.25 (rozwojowa) Edytowane 4 Czerwca 2016 przez DroughtyWood
cukru Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Test przeprowadzasz w domu czy na zewnątrz? Na twoim miejscu zaktualizowałbym też system, masz wersję z lutego.
DroughtyWood Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Rzeczywiście po wyjściu na teren bardziej otwarty wyszedł wynik pozytywny temat do zamknięcia dziękuję Edytowane 4 Czerwca 2016 przez DroughtyWood
ZduneX25 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi