Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Po odblokowaniu Bootloadera, wgraniu TWRP, zainstalowaniu miui redmi 3 pro, i po rebocie. Mój telefon nie chce się włączyć. Nie mrugają żadne diody, i nie mogę się połączyć z telefonem przez pcsuite. Ktoś ma jakieś pomysły ?

Opublikowano

On miał ~40 % mocy przy tym wszystkim, więc  to raczej nie jest problem poziomem naładowania baterii, ale zrobię tak jak mówisz.

Opublikowano

To może być problem z pustą baterią, inaczej nikt by nie proponował i nie sugerował tego. Zostaw pod ładowarką nawet na 24h... Xiaomi nie lubi być rozładowywany do 0...

Opublikowano

Uh, powodzenia w reklamowaniu :). Właśnie na forum jest temacik (bodajże w dziale Mi4c) gdzie sklep nie odpowiada na maile i telefony, a jak już odpisują to spławiają :D. Módl się, aby to była bateria :).

Opublikowano

Ja proponuję dokładniej opisać, jaki dokładnie rom, przez twrp rozumiem. I spróbuj trzymać dłuugo power, koło 30s

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

zacytuje
"Ten QHSUSB_BULK to tryb podobny do Flashmode, ale do wgrywania bootloadera i wymaga do tego odpowiedniej aplikacji - PC Companion, EMMA Flash Tool i Flashtool nie pozwalają na wgrywanie bootloadera."

Więc pozostaje mi komuś zapłacić za wgranie wszystkiego od nowa. Widziałem że we Wrocławiu jest oficjalny punkt xiaomi, tam też się udam, i ewentualnie opisze jak to wygląda, jak będą zainteresowani.

Opublikowano
16 minut temu, cincin27 napisał:

No właśnie. A czy w ogóle cokolwiek pokazuje Ci się w menedżerze urządzeń odnośnie telefonu (Komputer->Właściwości->Menedżer urządzeń)?

QHSUSB_BULK

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...