Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam, mam problem. Po odblokowaniu Bootloadera, wgraniu TWRP, zainstalowaniu miui redmi 3 pro, i po rebocie. Mój telefon nie chce się włączyć. Nie mrugają żadne diody, i nie mogę się połączyć z telefonem przez pcsuite. Ktoś ma jakieś pomysły ?
Nezumi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czasami Ci się po prostu tel nie rozładował?
Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie, nawet nie reaguje jak podłącze do ładowarki.
cukru Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 A zostawiałeś go pod ładowarką na parę godzin? Jeśli nie to spróbuj.
Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 On miał ~40 % mocy przy tym wszystkim, więc to raczej nie jest problem poziomem naładowania baterii, ale zrobię tak jak mówisz.
Nezumi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 To może być problem z pustą baterią, inaczej nikt by nie proponował i nie sugerował tego. Zostaw pod ładowarką nawet na 24h... Xiaomi nie lubi być rozładowywany do 0...
Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Nie może znaleźć sterowników do tego urządzenia. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Dinek
Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 tego się obawiałem, kupiłem telefon tuż po premierze na http://xiaomi.com.pl/ zobaczymy jakie mają zdanie na temat reklamacji, w takim wypadku.
Nezumi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Uh, powodzenia w reklamowaniu . Właśnie na forum jest temacik (bodajże w dziale Mi4c) gdzie sklep nie odpowiada na maile i telefony, a jak już odpisują to spławiają . Módl się, aby to była bateria .
jarekm95 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja proponuję dokładniej opisać, jaki dokładnie rom, przez twrp rozumiem. I spróbuj trzymać dłuugo power, koło 30s Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Dinek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 https://miuipolska.pl/download/ ten od redmi 3 pro, każdą kombinacje próbowałem wprowadzić.
jarekm95 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak tam klikniesz pobieranie to cię przenosi na stronę gdzie masz kilka do pobrania - który wgrywałeś? Podaj całą nazwę pliku.
Dinek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 zacytuje "Ten QHSUSB_BULK to tryb podobny do Flashmode, ale do wgrywania bootloadera i wymaga do tego odpowiedniej aplikacji - PC Companion, EMMA Flash Tool i Flashtool nie pozwalają na wgrywanie bootloadera." Więc pozostaje mi komuś zapłacić za wgranie wszystkiego od nowa. Widziałem że we Wrocławiu jest oficjalny punkt xiaomi, tam też się udam, i ewentualnie opisze jak to wygląda, jak będą zainteresowani.
Eragon Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 No to jestem ciekaw wyniku tejże sprawy, co odkryje @Acid.
Dinek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Prawdopodobnie serwis, i zmiana płyty głównej.
Dinek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 16 minut temu, cincin27 napisał: No właśnie. A czy w ogóle cokolwiek pokazuje Ci się w menedżerze urządzeń odnośnie telefonu (Komputer->Właściwości->Menedżer urządzeń)? QHSUSB_BULK
Rekomendowane odpowiedzi