VerdeN Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam. Doszedł mi dziś Xiaomi Redmi note 2, i mam taki problem, że gdy robie zdjęcia na formacie 16:9 na jakości normalnej, jest wszystko pięknie na kompie i w galerii telefonu, jednak gdy wysylam komus na fb to zdjęcie jest one kompletnie zamazane i pomniejszone jakby aparat miał 2 mpx. Próbowałem 4:3 nawet na jakości słabej i dalej jest bardzo rozmazane. Edytowane 25 Maja 2016 przez VerdeN
ZduneX25 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Smigoll Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Witam. Doszedł mi dziś Xiaomi Redmi note 2, i mam taki problem, że gdy robie zdjęcia na formacie 16:9 na jakości normalnej, jest wszystko pięknie na kompie i w galerii telefonu, jednak gdy wysylam komus na fb to zdjęcie jest one kompletnie zamazane i pomniejszone jakby aparat miał 2 mpx. Próbowałem 4:3 nawet na jakości słabej i dalej jest bardzo rozmazane. Bo może Facebooka skaluje zdjęcia czy jak to się nazywa. Pomyśl że jedno zdjęcie zajmuje ok 5 MB a zdjęć jest od... Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
VerdeN Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 problem rozwiązany, proszę usunąć wątek, ponieważ jestem nowy tutaj i tak nie za bardzo wiem jak
Rekomendowane odpowiedzi