th0rax Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Siema, Czy ktoś spotkał się z problemami gpsem w aplikacjach sportowych typu endomond, strava? Mam taki problem że włączając trening i chowając do kieszeni telefon nie śledzi mi trasy - po 20 km mam np 200m przejechane w 40 min xD Identycznie ten sam problme jest w obydwu aplikacjach - mało tego wszsytkie GPSy samochodowe działają normalnie identycznie ten sam problem ma moja żona na Redmi Note więc wygląda że to bardzeij kwesia softu albo jakiś ustawień? Z góry dzięki za pomoc..
Winiu89 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Wyłącz inteligentne oszczędzanie baterii może Wysłane z mojego Mi-4c
grizzly Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Ustawienia/ urządzenie/ bateria i wydajność/ oszczędzanie baterii ustaw na nie blokuj
szamanek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Też tam miałem, tak jak koledzy wyżej piszą zadziałało. Ale teraz mam inny problem, bo pomimo tego że zablokuje Endomondo (kłódeczką w dół) to po pewnym czasie się apka zamyka, Strave, Runastic czy inne tez..
ZduneX25 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Samouczek MIUIPolska, tam wszystko ładnie opisane (teraz kłódka ma stosunkowo niski priorytet).
szamanek Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Pomimo dodania do autostartu i kłódeczki, Endomondo zamyka się, gdy np. chce zrobić zdjęcie, czy snapchata.. Nie zawsze ale w większości przypadków.. Da się zrobić coś jeszcze?
Grzesiuso Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 1 minutę temu, szamanek napisał: Pomimo dodania do autostartu i kłódeczki, Endomondo zamyka się, gdy np. chce zrobić zdjęcie, czy snapchata.. Nie zawsze ale w większości przypadków.. Da się zrobić coś jeszcze? Zobacz w ustawieniach bateria i wydajność/ oszczędzanie baterii/ nie blokuj.
szamanek Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Tak, mam tak zrobione, tylko Endomondo nie blokuje.
Rekomendowane odpowiedzi