Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po odpaleniu aplikacji Kontakty bądz telefon wywala błąd niestety,aplikacja Kontakty i dialer została zatrzymana.Hard reset nie pomógł.

Opublikowano

A co chcesz wiedzieć? Problem opisałem. Jest to napisane w dziale mi 5 ,wiec model telefonu znasz. To w czyn masz problem?

Opublikowano

Sprzedawca z Allegro wersja miui 7.2.4,błędy wyskakują od 2 h, nie dodawalem żadnych kontaktów ani nie modyfikowalem.

Nie wiem po jakiej czynnosci

Opublikowano

Szła jakaś aktu, czy też nie? MIUI wersja powinna być china, więc bez języka polskiego, jeżeli takowy jest, to system jest modyfikowany przez pośrednika/sprzedawcę. Pozostaje odblokować BL i wgrać Xiaomi.eu, albo zainstalować china stable/dev i bazować na angielskim (tutaj nie ma GP, trzeba go dograć ręcznie). Przywrócenie ustawień fabrycznych także może tutaj pomóc, ew. wyczyścić dane aplikacji kontakty i dialer...

Opublikowano

Zostaje Ci zaktualizowanie telefonu przez updater, bo przez zablokowany BL nie wiem czy wgrasz cokolwiek innego. Ew. zwróć telefon sprzedawcy, jako niezgodny z opisem. System jest na pewno lewy.

Opublikowano

Aktualizator nie wykrywa żadnych aktualizacji,więc spróbuje jakoś zainstalować nowy system albo zainstaluje inną aplikacje do kontaktów.

Opublikowano

Nie polecam korzystać z tego systemu, nie wiemy co wgrał tam sprzedawca/pośrednik, może tam być trojan wysyłający Twoje dane gdzieś do chin... Aktualizację możesz chyba wykonać przez MiPcSuite, ale pewny nie jestem.

Opublikowano
Dnia 17.05.2016 o 06:50, Urekks napisał:

Czyli zostaje odesłanie telefonu bo tak nie odblokuje BL?

Nie, pozostaje poczytanie forum i znalezienie innych wpisów, gdzie już zostało powiedziane jak przejść z fake romu na China Stable/Dev. A dalej to już co będziesz chciał...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem co autor wątku. Telefon Mi-4c przyszedł z Chin, wiec niby oryginalne i czyste wszystko, wyjęty dwie godziny temu z pudełka. System MIU Global 7.3 (7.3.1.0.0). Nie jestem w stanie uruchomic aplikacji telefon i kontakty, tzn. niby sie otwieraja na przy probie nawiazania polaczenia sie wywalaja. Jakieś pomyłsy co zrobić?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...