Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 dni mam XRN3 Pro 3/32 i zaczynam się martwić.

Używam go z 2 kartami PLAY i T-Mobile. Soft MIUI Global Stable 7.1.0.0

Zdarza się Wam, że podczas wykonywania rozmowy druga strona was nie słyszy? Niezależnie od tego czy to połączenie wychodzące czy przychodzące? U mnie tak jest i pomaga dopiero restart. Nie mam pojęcia czy to hardware czy software. Uciążliwe to jest bo dość częste. Dzisiaj restartowałem go już 3 razy. Dzwonię dużo.

Co zmienić, co ustawić, gdzie zajrzeć?

Opublikowano

Odblokowanie da ci możliwość ROOTA oraz wgranie Cutom Romów a co do romu w Xiaomi to poszukaj na forum i da się przez MIFLASH wgrać np. Global Developer albo Global Stable i powinineś mieć mniej więcej co tydzień albo dwa jakieś aktualizacje np. dla RN3P na global developer to 6.4.28 

A co do twojego romu to chyba masz syfiasty rom który zmień bo nie dość że masz pewnie jakieś gówniane aplikacje poinstalowane to nie licz na update 

Opublikowano
50 minut temu, fesk napisał:

Odblokowanie da ci możliwość ROOTA oraz wgranie Cutom Romów a co do romu w Xiaomi to poszukaj na forum i da się przez MIFLASH wgrać np. Global Developer albo Global Stable i powinineś mieć mniej więcej co tydzień albo dwa jakieś aktualizacje np. dla RN3P na global developer to 6.4.28 

A co do twojego romu to chyba masz syfiasty rom który zmień bo nie dość że masz pewnie jakieś gówniane aplikacje poinstalowane to nie licz na update 

No chyba nie do końca. ROM mam taki jak na screenie Global Stable. Jest jakaś nowsza wersja tego ROMu i da się go wgrać normalnie  pliku z telefonu?

83554093098632985626.png

Opublikowano
Dnia 6.05.2016 o 18:36, kodishu napisał:

No chyba nie do końca. ROM mam taki jak na screenie Global Stable. Jest jakaś nowsza wersja tego ROMu i da się go wgrać normalnie  pliku z telefonu?

83554093098632985626.png

Standardowo nasz kochany rom 7.1.9:) Wrzuć sobie oficjalny rom przez Miflash i będzie wszystko śmigać bez problemu. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html u masz łądny poradnik co i jak pokolei.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...