Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zgłosić pewien bug w najnowszym RR Nougat 5.8.0, wersja z 4.12.16(w poprzedniej wersji też był ten bug), chodzi o funkcję 'Lewy i prawy skrót' która znajduje się w ustawienia->Konfiguracja->ekran blokady. Gdy na prawy skrót ustawi się cokolwiek innego niż aparat, to po ponownym uruchomieniu telefonu, na ekranie blokady znika ikonka tej aplikacji(albo pojawia się zamiast niej ikonka aparatu) mimo, że skrót nadal działa poprawnie.

Poza tym gorąco polecam ten rom, działa szybciutko i stabilnie :)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 94smichal napisał:

Chciałbym zgłosić pewien bug w najnowszym RR Nougat 5.8.0, wersja z 4.12.16(w poprzedniej wersji też był ten bug), chodzi o funkcję 'Lewy i prawy skrót' która znajduje się w ustawienia->Konfiguracja->ekran blokady. Gdy na prawy skrót ustawi się cokolwiek innego niż aparat, to po ponownym uruchomieniu telefonu, na ekranie blokady znika ikonka tej aplikacji(albo pojawia się zamiast niej ikonka aparatu) mimo, że skrót nadal działa poprawnie.

Poza tym gorąco polecam ten rom, działa szybciutko i stabilnie :)

Jakieś dokładniejsze wrażenia co do baterii? Działa przesyłanie ekranu przez wifi?

"Działa przesyłanie ekranu przez wifi?"

Już sam sprawdziłem. Nie działa.

Edytowane przez senq
Opublikowano

@senq przesyłania nie sprawdzałem, gdyż nie korzystam z tego. Co do baterii to u mnie wytrzymuje półtora dnia(cały czas na 4G, troche fejsa, pare smsów). Ogólnie rom bardzo konfigurowalny, ma dużo przydatnych bajerów, zostanie u mnie na dłużej :)

Opublikowano

Kolejny Bug: niektórych kafelkow nie da się umieścić na liście przełączników w centrum powiadomień. Głównie chodzi o kafelki znajdujące się zupełnie na dole na liście podczas edycji przełączników. 

Opublikowano

Ja jestem zadowolona z tego romu. Ma może kilka błędów ale w moim codziennym użytkowaniu zbytnio nie przeszkadzają. Początkowo nie działało mi nagrywanie ale wystarczył wipe dalvik cache i cache, aby się naprawiło. GPS działa bardzo dokładnie, zasięg nie zanika i wreszcie bateria działa jak należy. :-)

a44e88ee408829a2d5443da7bcc30a53.jpg
b84dc5c0cbae5c0dafedb1f017e7a929.jpg

Opublikowano

Ja też nie narzekam, po prostu zgłaszam błędy, aby było wiadomo co można jeszcze dopracować :) Czasami nawet nie trzeba robić żadnego wipe, wystarczy usunąć dane aplikacji w ustawieniach, miałem tak np. z galerią na tym romie, nie pokazywała zdjęć, ale wyczyszczenie danych ją naprawiło.

Opublikowano

Wersja 04.12:

-Nie działa "kafelka" WiFi. Na 02.12 działała

-Nie działa animacja equalizera przy odtwarzaniu muzyki. Na 02.12 działała :)

Opublikowano
16 godzin temu, Antyhaker napisał:

Sprawdzę w ciągu dnia i odpiszę Wam wieczorem, bo chwilowo nie mam ku temu sposobności.

Ok, czekam i dzięki :)

Opublikowano (edytowane)

Tak, dokładnie o to mi chodzi - budzika, łączności itp. da się bez problemu wyłączyć. Ikonki aplikacji z nieprzeczytanymi powiadomieniami nie bardzo :s

Edytowane przez Antyhaker
Opublikowano

Polecam korzystać z wyszukiwarki dostępnej w ustawieniach, oszczędzi to takich pytań :P W zarządzaniu powiadomieniami (będąc w tej zakładce kliknij w koło zębate).

• Like 1
Opublikowano

No jest faktycznie dobrze, choć wskaźnik baterii potrafi szwankować - przez jakiś czas w ogóle się nie rusza, a potem "puff" i X% nie ma :P Albo odwrotnie - spadnie szybko o kilka procent, a potem sobie stoi w miejscu :D