Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Posiadam Mi 4c, z Androidem 5.1.1 LMY47V, MIUI 7 od MIUI Polska 6.1.14, chciałem zainstalować aktualizacje, bo jakiś czas ich nie instalowałem, wcześniej instalowałem przez aplikację Aktualizację -> aktualizuj z ZIP i elegancko się intalowało, natomiast teraz przy takiej próbie wyskakuje mi, że wszystko jest aktualne. Czy powinienem aktualizować w jakiś inny sposób telefon?

I taki mały offtop, czy pojawi się Android 6.0 na ten telefon?

Dodam jeszcze TWR 2.8.7.1

Opublikowano

Witam, Po tragicznej śmierci mojej Z2 przymierzam się do zakupu innego telefonu. W sumie jedyne w co celuje to Xiaomi, zastanawiam się tylko nad tym jaki wybrać model. Dlatego chciałem odświeżyć pytanie z pierwszego posta. Czy pojawi się Android 6.0 na ten telefon? Wiadomo coś w tej sprawie? Czy jeśli zależy mi na aktualizacjach to lepiej brać nowszy model?

Opublikowano
Dnia 7.05.2016 o 15:47, Sobota napisał:

Witam, Po tragicznej śmierci mojej Z2 przymierzam się do zakupu innego telefonu. W sumie jedyne w co celuje to Xiaomi, zastanawiam się tylko nad tym jaki wybrać model. Dlatego chciałem odświeżyć pytanie z pierwszego posta. Czy pojawi się Android 6.0 na ten telefon? Wiadomo coś w tej sprawie? Czy jeśli zależy mi na aktualizacjach to lepiej brać nowszy model?

numerek androida w przypadku Xiaomi nie ma żadnego znaczenia, romy niezależnie od wersji androida mają tą samą funkcjonalność. MIUI idzie swoją drogą rozwoju a numerki androida są wymuszane bardziej przez hardware z tego co wiem.
Poza tym, na pewno znajdziesz romy z czystym androidem 6.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...