nickl0 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Witam, chciałbym się dowiedzieć, który model xiaomi i czy warto go kupować do 800zł dla ojca(najlepiej 5 cali, nie więcej). Telefon przeznaczony głównie do internetu, robienia zdjęć oraz słuchania muzyki, gry są nieważne. Do tego gdzie najlepiej taki zamówić oraz czy trzeba instalować dodatkowo coś, żeby wszystko było po polsku i dobrze śmigało ? Pozdrawiam.
MD13 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mi4 będzie chyba najlepszym wyborem. Sklepy xiaomiforsale, popatrz jeszcze na spemall oraz poczytaj dział sklepów. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
marcin19883 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na mi4 wychodzą oficjalne cyanogenmod, więc dobry wybór. Jakby miui nie pasowało jest alternatywa.
nickl0 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Akurat windows mnie nie interesuję, ale ciekawy 'bajer' ^^ Chciałbym, aby wysyłka była szybka - do paru dni. Czy warto zamawiać z xiaomi.com.pl ? Nie trzeba nic w nim zmieniać ? Jako, że telefon nie jest dla mnie to byłoby by dobrze jakby telefon był od razu gotowy po polsku itp. Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez nickl0
Rekomendowane odpowiedzi