Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko mam nadzieje ze dobry dział, co myślicie o xiaomi redmi note 3 pro prime, z tego co sie orientowałem posiada on 32 gb Romu i 3 gb ramu

zmiana jest procesor Snapdragon 650 Hexa Core ma ktos moze ten model i podzieli sie opinia bo zastanawiam sie nad kupnem,

Opublikowano

Kolego poczytaj dokładnie forum zanim założysz kolejny temat. Rn3p ma oddzielny dział na forum gdzie wszystkie tematy są poruszone.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Naprawdę chłopie wróć do szkoły bo czytanie ze zrozumieniem to nie jest umiejętność którą posiadłeś

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie ma Redmi Note 3Pro Prime. Jest tylko Redmi Note 3 Pro. Prime występuje tylko w Redmi Note 3, które ma 3gb ramu i 32gb romu - ale ma procesor Mediateka. Na różnych aukcjach piszą (choć mylnie), o Redmi Note 3 Pro Prime aby odróżnić wersję 2/16 od 3/32. Ale producent nie nazwał tak żadnego modelu Redmi Note 3Pro.

Opublikowano
Nie ma Redmi Note 3Pro Prime. Jest tylko Redmi Note 3 Pro. Prime występuje tylko w Redmi Note 3, które ma 3gb ramu i 32gb romu - ale ma procesor Mediateka. Na różnych aukcjach piszą (choć mylnie), o Redmi Note 3 Pro Prime aby odróżnić wersję 2/16 od 3/32. Ale producent nie nazwał tak żadnego modelu Redmi Note 3Pro.

Nie ma wersji prime nawet na mediateku w note 3. Jedyna wersja prime to redmi note 2 prime 2/32

Opublikowano

Pro to też potoczna nazwa, bo na pudełku oraz w ustawieniach telefon nazywa się redmi note 3.

A te wszystkie prime to wymyślone przez Chińczyków dla lepszej segregacji i łatwości kupienia jak ktoś się nie zna. Jest redmi note 3 w wersji 2/16 i wersji 3/32 oraz tak samo w wersji z snapdragonem. Naprawdę to takie trudne? 

Opublikowano

Faktycznie zakręcil mnie ten aliexpres chodziło mi o tego w wersji pro z 3/32 gb i snapdragonem, moja pomyłka przepraszam. Jednak dalej mam mały problem ponieważ rozważam mi4c i właśnie note 3 pro na snapie.  W atutu note wypada lepiej, jednak martwi mnie to mui no podobno jest zablokowane

Ogólnie  tego co wyczytałem to mi4c ma troszkę większe pasmo sieci, ale znowu jest plastikowy i ma baterie 3000 llion,  natomiast note 3 ma słabszy procek?  Ale 4000 baterie lipo dodatkowo jest metalowy i ma trochę większy ekran,

Ogólne zgłupialem od czytania może ktoś mi wymienić za i przeciw? Chodzi oczywiście o wersję 3/32

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...