Foxtrott Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 (edited) Poniżej przedstawiam listę aplikacji ,które mam zamrożone u siebie i nie powodują żadnych rebootów ,zawieszaniem się telefonu czy podobnych. Titanium Backup Pro w moim przypadku , jak ktoś nie ma wykupionego -> Lucky Patcher Aktualizacje Autoryzacje Bufor wydruku Cheetach Mobile CleanMaster chmura Cloud Print ----> na 6.4.14 ok wyższe romy zamrożenie skutkuje brakiem wejścia w Urządzenie - biały ekran , na najnowszym poprawione można usunąć już com.xiaomi.helper czyszczenie dokumenty dostawca pogody firewall google .... wszystko z google w nazwie kalendarz x2 konto xiaomi kopia w chmurze kopia zapasowa lokalizacja urzadzenia market feedback agent miuibugreport monitor danych motywy .............. po zamrożeniu brak możliwości przypisania dzwonka pod konkretny nr (6.4.28) notatki oszczedzanie baterii pico tts pobieranie pobrane pogoda raporty miui sim toolkit systemowy launcher - używam Nova szukaj uslugi xiaomi uni play service voice unlock whetstone wideov2016.... - mam mxplayera xiaomi asistant wybór tapet z obrazami...... yellow page dalej testuję...... Telefon normalnie użytkowany , miband , miremonte, video , whatsup ,internet ,automapa ,yanosik, Edited June 12, 2016 by Foxtrott dodano info 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redminote2 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Czym zamroziles aplikacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisStarling Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Podejrzewam ze titanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxtrott Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Tak TitaniumBackup , jest zresztą w tagu informacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdanto Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Dzięki za listę. Jutro się pobawię bo nie narzekałem na baterie zbytnio ale i u mnie ostatnio dziwnie leci...eh ta bateria. Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzko Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Przyda się na pewno już się biorę za zamrażanie. A z tą baterią to faktycznie, bywa bardzo różnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Tylko że jeśli ktoś spróbuje to dostanie informacje że zamrażać można tylko w wersji płatnej TitaniumBackup Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwalberg Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 70% tych apk mam usunięte, po co zamrażać. Zamraża się te co do których nie ma sie pewności czy system może się posypać i te co mogą się przydać później. Z tych można wszystkie usunąć, fon będzie działał. Zostawiłbym tylko: motywy - chyba że nie używamy google - chyba że nie używamy systemowy launcher - chyba że nie uzywamy uslugi xiaomi konto xiaomi - chyba że nie używamy lokalizacja urzadzenia Resztę jak ktos nie używa można usnąć. Robi to jednak na własną odpowiedzialność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Darmowe zamrażanie jest w Lucky Patcherze Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdanto Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Ja wpadłem w szał zamrażania. Nawet sklep Google zamrożony. Ale ten telefon teraz zapier... Znaczy zasuwa Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxtrott Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 15 minut temu, djdanto napisał: Ja wpadłem w szał zamrażania. Nawet sklep Google zamrożony. Ale ten telefon teraz zapier... Znaczy zasuwa Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka U siebie mam wszystko co tylko w nazwie ma google wycięte w pień ,nawet klawiatura ,serwisy,synchro.. dosłownie wszystko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzko Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Jak chłopaki tak sie zabieracie za ostre usuwanie wszystkiego od Google to polecam zainteresować się wyłączeniem usług w Usługi Google Play. Tam to jest dopiero zabawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuzi1995 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) @JosacK dzięki za info Edited April 28, 2016 by wuzi1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosacK Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 @wuzi1995 Lepiej to usuń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Zamrażając wszystko od Google działa Wam np. YouTube, chrome? Jak aktualizujecie aplikacje bez sklepu play? I jak z synchronizacją Gmaila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts