Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Na wstepie napisze, ze probowalem zapoznac sie z trescia linku:

https://miuipolska.pl/miui-6-4-14/

Jednak jestem nowym userem XIAOMI i niebardzo rozumiem przebieg aktualizacji.

Otoz mam uezadzenie Redmi Note 2 z systemem MIUI Polska 5.9.24 (rozwojowa) i aktualizacja nie rusza poprzez OTA.

Wiem, ze istnieja juz nowsze wersje softu, dlatego chce zakgualizowac smartfona.

Moglibyscie pomoc ?

Zalezy mi na tym, by miec jezyk PL.

Prosze o wskazanie najprostrzej drogi do aktualizacji.

Z biegiem czasu na pewno wdroze sie w temat i daruje Wam glupich pytan ale naraziw licze na Wasza pomoc.

Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam, pozwólcie że się podepnę do tematu. Kupiłem RN2 w morele.net z systemem 7.00.66.00 wer. stabilna. Nie jestem pewien czy to MIUI Polska jest. Próbowałem wrzucać plik sposobem jak wyżej (6.4.14) ale pod koniec instalacji wychodzi błąd. Pewnie TWPR mnie czeka. Proszę popchnijcie mnie w dobrą stronę bo się pogubiłem.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, danziger napisał:

Witam, pozwólcie że się podepnę do tematu. Kupiłem RN2 w morele.net z systemem 7.00.66.00 wer. stabilna. Nie jestem pewien czy to MIUI Polska jest. Próbowałem wrzucać plik sposobem jak wyżej (6.4.14) ale pod koniec instalacji wychodzi błąd. Pewnie TWPR mnie czeka. Proszę popchnijcie mnie w dobrą stronę bo się pogubiłem.

Zainstaluj twrp z poziomu fastboot-a i z poziomu twrp wrzuć taki system jaki chcesz :)

Opublikowano

Próbowałem już, ale coś sknociłem. Może sterowników brakowało, nie wiem. Efekt był taki, że zablokował karty SIM i po wyjęciu kart wprowadziłem ustawienia fabryczne. Po próbuję jeszcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...