Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Społeczność,

Czy ktoś się napotkał z takim problemem, że podczas rozmowy telefon potrafi sam wyłączyć trwające połączenie ? Następuje dźwięk "bip" i kończy się rozmowa, błąd występuje w różnych odstępach czasu, czasem nie wystąpi wcale a czasem co 20 sekund potrafi rozłączyć, dodam, że posiadam najnowsze MIUI POLSKA i wszystko działa bez zarzutu. Początkowo myślałem, że jest to problem występujący tylko podczas nagrywania połączeń ale niestety tak nie jest. W natłoku tych opcji i czujników może cos mam włączone albo coś jakiś czujnik działa i ja nie mam świadomości, że coś uchem klikam czy coś... Dajcie znać co o tym sądzicie. POZDRAWIAM :) !

Opublikowano (edytowane)

Gaśnie, mam to ustawione, mam również ustawione, że przycisk odblokowywania wyłącza rozmowę, tak sobie teraz pomyślałem, że może to być przyczyna ustawień sieci miałem ustawione Preferowane 4G a teraz zmieniłem na Preferowane 3G (ponieważ mam kartę na 3G tylko) testuję teraz to rozwiązanie... nie wiem czy to jest przyczyna czy nie... 

Nie. Problem dalej występuje :/ 

Jeszcze mam cos takiego ze po ponownym uruchomieniu telefonu wyskakuje komunikat jakby fimowy od firmy Xiaomi karta sim niezarejestrowana i jest napisane że aby prowadzić synchronizację rejestru to muszą przyjść jakies smsy. Ale nie wiem czy to ma zwiazek z problemem. Tak czy inaczej nadal występuje.

Edytowane przez hhatek
Opublikowano

Ja też to miałem nie potrafiłem sobie z tym poradzić nawet duplikowalem kartę SIM i dalej to samo . Sprzedałem telefon i to był strzał w 10

Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi pomogło odznaczenie funkcji "przycisk kończy rozmowę" w menu "ułatwienia dostępu". Nie mam pojęcia na ile to była przyczyna ale od 2 tygodni nie rozłącza po odznaczeniu tej opcji więc jeśli ktoś by miał taki problem to polecam spróbować :) Dziękuję. Temat zamknięty.

• Like 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...