moon Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z gwarancją w XFS jeżli ucegliłem telefon. Nie reaguje na power vol- i power vol + oraz wszystkie jednocześnie. Stało to sie, gdy pomyłkowo wgrałem inny rom z innego urządzenia przez TWRP. Jak napiszę co zrobiłem to na pewno nie uznają gwarancji chyba? Mogą to jakoś sprawdzić, że ucegliłem telefon, gdy podłączą się przez jakiś program do redmi 3 czy coś? Edytowane 22 Marca 2016 przez moon
tpawel Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 No tak, najlepiej przerzucić koszty własnego błędu na kogoś. To nie podlega pod naprawę gwarncyjną
mrosi Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 26 minut temu, moon napisał: Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z gwarancją w XFS jeżli ucegliłem telefon. Nie reaguje na power vol- i power vol + oraz wszystkie jednocześnie. Stało to sie, gdy pomyłkowo wgrałem inny rom z innego urządzenia przez TWRP. Jak napiszę prawdę to na pewno nie uznają gwarancji chyba? Mogą to jakoś sprawdzić, że ucegliłem telefon, gdy podłączą się przez jakiś program do redmi 3 czy coś? Napisz do Acida. Pewnie wyjdzie taniej niż wysyłanie telefonu do Czech.
Acid Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Nie nie. Nie do mnie. Dla mnie zarobek niewielki a większa strata czasu na takiego Redmi. Nie ma tu magii i trzeba cudować by pc rozpoznał telefon (o ile to możliwe bez test points). Wysłano z Mi4c
moon Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Nie chcę na nikogo przerzucać koszty. Pytam tylko. Wiem, że za głupote się płaci.
tpawel Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 .Jak napiszę co zrobiłem to na pewno nie uznają gwarancji chyba? Mogą to jakoś sprawdzić, że ucegliłem telefon Chcesz żeby Ci naprawili telefon który sam popsules. Aha. To nie naciąganie
moon Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Ale ja nie chcę się sprzeczać. Niech Ci będzie. Ale nikogo w życiu na nic nie naciągłem i nie zamierzam. Pytałem tylko czy może to przejdzie. Daj kolego spokój. Luz i zgoda. Szukam pomocy, a nie sprzeczki po nieprzespanej nocy. Pzdr Edytowane 22 Marca 2016 przez moon
moon Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Temat do zamknięcia. Dzięki koledze d00lar telefon odceglony. Kolega pomógł w przeciwieństwie do tych, którzy uwarzają, że dla Redmi szkoda czasu i mają w d... takich jak ja i liczy się dla nich tylko kasa, a nie pomoc.
sp4ubw Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Przed wszystkim niczego nie ucegliłeś tylko wpadłeś w panikę i napisałeś na forum zamiast pomyśleć samemu. Skoro miałeś info w programie, że plik uszkodzony to wystarczyło ściągnąć inny i byłoby po problemie w 20 minut ale zamiast tego oczerniłeś ludzi z forum, że się nie znają i nie chcą pomóc. PS. uważać piszemy przez "ż".
Nezumi Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi