Robinson Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Pewnie to lamerskie pytanie, ale co darmowego zainstalować i skąd (Google Play?), żeby móc przynajmniej odczytywać xls, xlsx, doc, docx, ppt, pptx i może ewentualnie z możliwością prostej edycji plików. Kojarzę, że chyba był kiedyś QuickOffice, ale może jest teraz coś znacznie lepszego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Polaris Office spróbuj. Tapnięte z MI4 W 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ja używam word, excel, Power Point, oficjalne i za darmo Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
działek Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 (edited) 5 minut temu, zielonyBB napisał: Polaris Office spróbuj. Tapnięte z MI4 W Miałem to samo napisać używam i jak dla mnie OK...pakiet office + pdf też otwiera. Edited March 17, 2016 by działek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiuso Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 OfficeSuite +pdf, polecam. Pozdrawiam z MI 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Jest też WPS Office Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoon Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Wg mnie najciekawiej sprawdza się Microsoft Office i na Androida oraz iOS jest darmowy, więc troszkę bez sensu szukać na około. Chyba że ktoś ma bardzo zamulony telefon i straszne problemy z działaniem to może szukać czegoś lżejszego, ale chyba i tak nie warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 16 godzin temu, Robinson napisał: Pewnie to lamerskie pytanie, ale co darmowego zainstalować i skąd (Google Play?), żeby móc przynajmniej odczytywać xls, xlsx, doc, docx, ppt, pptx i może ewentualnie z możliwością prostej edycji plików. Kojarzę, że chyba był kiedyś QuickOffice, ale może jest teraz coś znacznie lepszego? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robinson Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Dziękuję wszystkim. Wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack78 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Kiedyś OffceSuite teraz WPS Office. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts