Scoli Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 A to fajnie że jest bezterminowo:). Dostałem jeszcze na zwykłego Note 3. No nic czekamy ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Odblokowanie bootloadera w redmi note 3 pro jednak nie wymaga dev. Dziś odblokowalem swojego 🙆 tam mi się bynajmniej wydaje ponieważ program przesłany przez Xiaomi potwierdził jego wykonanie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Jak to zrobiles? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ile czeka sie na sms ze zgodą bo ja z 2tyg temu wyslalem prosbe o odblokowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 1. Pozwolenie od Xiaomi 2. Włączona tylko karta SIM przypisana do konta Xiaomi. 3. Włączone Wi-Fi i transmisja danych. 4. Zlokalizowalem swój telefon przez konto w Xiaomi 5. Wprowadził em telefon w fastboot. Klawisz głośności dół i power. 6. Uruchomilem program do odblokowania przesyłany przez Xiaomi. I poszło..100% Zainstalowalem później polska lokalizację aby mieć sklep play i programy po polsku a potem zrobiłem roota. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 A roota niby jak zrobiles? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 (edited) "4. Zlokalizowalem swój telefon przez konto w Xiaomi" - Czyli jak? Bo coś mi się wydaje że w kulki lecisz z tym ;p Edited March 13, 2016 by zyga123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafullo Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 7 godzin temu, zyga123 napisał: "4. Zlokalizowalem swój telefon przez konto w Xiaomi" - Czyli jak? Wchodzisz na i,mi.com, po zalogowaniu masz opcję lokalizacji telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 A jak zrootowales telefon. Przeciez nie ma dzialajacego roota?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonda Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 A jak zrootowales telefon. Przeciez nie ma dzialajacego roota?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Jest już TWRP dostępne, więc po odblokowaniu można wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoli Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Mi się nie udało,dochodzi do 50 % i koniec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 mi tez nie wyszlo a zrobilem dokladnie tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 "4. Zlokalizowalem swój telefon przez konto w Xiaomi" - Czyli jak? Bo coś mi się wydaje że w kulki lecisz z tym ;p Wchodzisz w Mi accont i wybierasz opcje z zdjęcia poniżej, ta z samego dołu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wszystko co zrobiłem zebralem z netu nie wiem czy któras z wymienionych opcji nie jest zbyteczna po prostu suma działań i było 100% i potwierdzenie o odblokowanym bootloaderze. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Co do roota wyszedł mi dopiero po kilku razach robienia go wkólko tym programem Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) 3 godziny temu, kedar1333 napisał: Wchodzisz w Mi accont i wybierasz opcje z zdjęcia poniżej, ta z samego dołu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wszystko co zrobiłem zebralem z netu nie wiem czy któras z wymienionych opcji nie jest zbyteczna po prostu suma działań i było 100% i potwierdzenie o odblokowanym bootloaderze. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka zrobilem all lecz nie dziala i tak podalo mi moja lokalizacje cod o metra Edited March 13, 2016 by Lipskus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Zrób wszystko po kolei parę razy u mnie tak było. Nie wiem czemu ale mi wyszlo Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Na i.mi.com też wam na mapce pokazuje cały czad Chiny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Zapomniał em dodać do opisu że mam włączone degubowanie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Na i.mi.com też wam na mapce pokazuje cały czad Chiny? Mi pokazało miejsce zamieszkania mojego tzn gdzie faktycznie jestem Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) No mi niestety nie pokazuje lokalizacji telefonu edit: ok udało się, a to debugowanie gdzie włączyć Edited March 13, 2016 by zyga123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) informacje o telefonie > potem kilka razy na wersje miui ( włączysz ustawienia deweloperskie)> nastepnie wchodzisz ustawienia dodatkowe> nastepnie ustawiania deweloperskie >debugowanie ale caly czas mam z tym problem Edited March 13, 2016 by Lipskus Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Zrobiłem tak jak kolega wyżej i o to co mi wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 @kedar1333 a komputer z którego to robiłeś był podpięty do neta po WiFi czy Ethernetem? Bo wyczytałem, że po WiFi to nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 6 minut temu, kamaloo napisał: @kedar1333 a komputer z którego to robiłeś był podpięty do neta po WiFi czy Ethernetem? Bo wyczytałem, że po WiFi to nie działa. koles idz spac nie gadaj takich bzdur Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 @Lipskus Zamiast obrażać ludzi to przejrzyj sobie en.miui.com. W wielu wątkach piszą, że MiUnlock nie działa po WiFi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 90% spoleczenstwa jest podpiety pod wi fi jesli zrobili takie cos to sorki ale zj***li to totalnie pocalosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaloo Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 @Lipskus też mi ciężko w to uwierzyć ale w wątkach o problemach z weryfikacją (czyli to co nam wszystkim wyskakuje) piszą żeby podpiąć się kablem. Dla mnie to voodoo ale kto wie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga123 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Po kablu ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Niezłe jaja. Panowie ja czekam żeby odblokować bootloadera w mi note pro. Póki co mogę wejść tylko w fastboot. Jest jakiś eu Rom z możliwością instalacji przez fastboot? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoli Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Nie ma szans 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 http://www.miui.com/download-308.html#451 chyba sie skusze na to bo juz mam dosc xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 http://www.miui.com/download-308.html#451 chyba sie skusze na to bo juz mam dosc xiaomi To jest Redmi Note 3. I chiński rom. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) na en miui pisza ze to do pro jest http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=240883&highlight=redmi%2Bnote%2B3%2Bpro Edited March 13, 2016 by Lipskus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 @kedar1333 a komputer z którego to robiłeś był podpięty do neta po WiFi czy Ethernetem? Bo wyczytałem, że po WiFi to nie działa. Wi-Fi Windows 8.1 Pamiętajcie jeszcze aby telefon był dobrze rozpoznany przez system Windows. Zobaczcie w menadżerze urządzeń czy wszystko ok. Jak będziecie mieli problem ściągnięcie mi PC suite. Bez właściwych sterowników nici z roboty. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 na en miui pisza ze to do pro jest http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=240883&highlight=redmi%2Bnote%2B3%2Bpro Ale mi chodzi o Mi Note Pro. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipskus Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) Przed chwilą, Artur Zaborowski napisał: Ale mi chodzi o Mi Note Pro. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk to nie ten dzial forum bo to redmi note 3 pro Edited March 13, 2016 by Lipskus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Wiem. Tylko tak pytam. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts