superbart Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam użytkowników Redmi 3. Mam problem z robieniem zdjęć moim Redmi. W SGS III przycisk działał dwuetapowo. Najpierw było wyostrzenie a potem zdjęcie. Dzięki temu zdjęcia wychodziły całkiem nieźle. Tutaj czegoś takiego nie ma i jak klikam to od razu jest zdjęcie i większość wychodzi mi nieostra. Być może ją coś robię nie tak bo opinie na temat aparatu w recenzjach są raczej pochlebne. Czy jest jakieś ustawienie żeby mi najpierw wyostrzyło a potem zrobiło zdjęcie?
Xymox4AD Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) No mam co prawda Redmi 1 ale zasada chyba podobna. Paluszkiem na ekranie pokazujesz gdzie ma łapać ostrość a potem pstryk!! Edytowane 5 Marca 2016 przez Xymox4AD
superbart Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 No to prawda, jak kliknę gdzieś na ekran to tam mi wyostrzy. Jak tak to działa to będę próbował. Dzięki za szybką odpowiedź.
FromWP Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Dokładnie tak, a sam aparat jest naprawdę niezły, ostatnio porównywałem w słabych warunkach oświetleniowych z Samsungiem Galaxy s5 Neo i Redmi 3 robi wyraźnie lepiej!
Xymox4AD Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Sam czekam na chwilę w której sam sprawdzę aparat w Redmi 3. Porównam do Redmi 1. Niestety nikt za bardzo na tym forum nie wrzuca swoich zdjęć R3 już zamówiony. Już niedługo....................
Rekomendowane odpowiedzi