klaudiolopez Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Wiadomo coś o dacie wprowadzenia MIUI do smartfona Mi5?
Winiu89 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Przecież wszyscy wiedzą, że jak będzie to będzie Wysłane z mojego Mi-4c 3
Grzesiuso Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 21 minut temu, klaudiolopez napisał: Wiadomo coś o dacie wprowadzenia MIUI do smartfona Mi5? A to MI 5 nie ma MIUI? 1
klaudiolopez Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 chodzi o polską wersje ok dzieki
boober Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 chodzi o polską wersje ok dzieki Masz już telefon ze się martwisz pl językiem ? 1
klaudiolopez Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 czekam na wersje gold 64GB z ibuygou
klaudiolopez Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 zamówiłem wersje gold, 02.03. była jeszcze do kupienia na ibuygou za 420$, teraz jest tylko biały
boober Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Złotej nie było nawet na prezentacji w Barcelonie 😊 Sent from my MI 5 1
Bobson Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 12 godzin temu, boober napisał: Złotej nie było nawet na prezentacji w Barcelonie Sent from my MI 5 Bo niestety ma tylko 2 rece wiec dwa telefony, ale był na obrazkach ;p Tak samo samsung, prezentował tylko 1 model a w sprzedaży jest wiecej ;P
boober Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 48 minut temu, Bobson napisał: Bo niestety ma tylko 2 rece wiec dwa telefony, ale był na obrazkach ;p Tak samo samsung, prezentował tylko 1 model a w sprzedaży jest wiecej ;P Bardzo śmieszne. Niemniej jednak fizycznie nie widziałem żeby którykolwiek z portali pokazywał złoty egzemplarz, chodziło mi o to, że fizycznie go może nie było. Z dostępnością jest podobnie. Możesz kupić w każdym kolorze pod warunkiem, że biały.
Bobson Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 7 minut temu, boober napisał: Bardzo śmieszne. Niemniej jednak fizycznie nie widziałem żeby którykolwiek z portali pokazywał złoty egzemplarz, chodziło mi o to, że fizycznie go może nie było. Z dostępnością jest podobnie. Możesz kupić w każdym kolorze pod warunkiem, że biały. No tak ale Barra pokazywał na zdjęciach 3 warianty wiec troche śmieszne by było gdyby były tylko 2 ; D
boober Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Poczekajmy aż wejdą do sprzedaży bo na razie złoty i czarny jest jak Yeti. Parę osób widziało. 1
Cichq Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 20 minut temu, Bobson napisał: No tak ale Barra pokazywał na zdjęciach 3 warianty wiec troche śmieszne by było gdyby były tylko 2 ; D Pewnie pojawi się za jakiś czas tak jak czarny. Mnie bardziej dziwi wersja różowa, której nie było na prezentacjach, a mimo to jest na pudełku 1
boober Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 40 minut temu, Cichq napisał: Pewnie pojawi się za jakiś czas tak jak czarny. Mnie bardziej dziwi wersja różowa, której nie było na prezentacjach, a mimo to jest na pudełku Słuszna uwaga.
pawel.sierzant.h Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Pewnie pojawi się za jakiś czas tak jak czarny. Mnie bardziej dziwi wersja różowa, której nie było na prezentacjach, a mimo to jest na pudełku właśnie miałem to napisać. może mi 5 pro C będzie ze snapem 830 i wersja różowa też
szakisz Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Biały i czarny widziałem na videorecenzjach. O złotym krążą plotki, że był widziany gdzieś tam
boober Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 30 minut temu, szakisz napisał: Biały i czarny widziałem na videorecenzjach. O złotym krążą plotki, że był widziany gdzieś tam Mówisz o tzw hands on. Tak, czarny był obecny na prezentacjach w Barcelonie i wcześniej w Chinach, natomiast w sprzedaży nigdzie go nie widziano.
szakisz Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 1 minutę temu, boober napisał: Mówisz o tzw hands on. Tak, czarny był obecny na prezentacjach w Barcelonie i wcześniej w Chinach, natomiast w sprzedaży nigdzie go nie widziano. Nie, ja mówię o recenzjach już, gdzie telefon został dostarczony do przetestowania. Już są takie recenzje. Oczywiście nie w Polsce. 1
bmbl80 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Złote są MI4S, może dlatego ktoś coś pomylił
Rekomendowane odpowiedzi