Kimdracula Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam, nie znalazłem podobnego tematu, więc postanowiłem założyć. Mój problem pojawił się po aktualizacji na wersję 5.12.17 (swoją drogą zrobiłem ją w celu przejścia na Androida 6.0, z którego ostatecznie zrezygnowałem gdy przeczytałem, że Viper nie będzie działać :< ). Po przeprowadzeniu aktualizacji pojawił się problem z wibracjami - w czasie szybkiego pisania wiadomości wibracja się zawiesza i telefon w ogóle nie wibruje do "odwołania". Po resecie lub po kilku/kilkunastu minutach problem znika i wibracje wracają. Czy ktoś miał podobny problem? Czy może nie ma to żadnego związku z aktualizacją i jest to jakaś wada mechanizmu? Z góry dzięki za sugestie.
Nezumi Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 kwestia softu raczej, możesz próbować wipe, albo przejść na 6.0 i kombinować z Viperem, albo DOLBY ATMOS .
ZduneX25 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 No 5.12.17 jest pechowe też miałem do niego załażenia, ale cóż jak lecieć to lecieć, bo do tyłu tylko miflash.
Rekomendowane odpowiedzi