Paciula Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Panowie mam włączone dymki messanger i jak rozwijam od góry to pisze ze dymki aktywne ale nie pokazuje ich na pulpicie niestety jak dymek otworze u chce schować to również znika. Dodatkowo na pulpicie na ikonce sms i rozmów nie pokazuje numerów nie odebranych połączeń i smsow. Dodam że mam nova launcher aktualnie. Ktoś doradzi cos. I dodatkowo czy jest możliwość żeby taki dymek ala messanger wyświetlał się dla smsow czy tylko może wyświetlać się to coś u góry na kilka sekund? Dodam że oczywiście ustawione uprawnienia i zaznaczone dymki jeżeli chodzi o messenger Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Bullsblood Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 A jaki masz ekran blokady? Bo N tych pobranych z motywów dymki nie działają. Ogólnie na miui jest lipa z tymi dyskami. . Mi pokazują się dopiero jak zablokuje i odblokuję telefon. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Paciula Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 A ekran blokady ma coś do tego? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Bullsblood Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 A ekran blokady ma coś do tego? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Tak ma. Na tych pobranych dymki nie działają przynajmniej u mnie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
endeesik Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Ja miałem ten sam problem z dymkami,ostatnio z nudów zainstalowałem aosp a po dwóch dniach wróciłem na backup miui i wszystko zaczęło działać idealnie. Dodam że robiłem full wipe, więc może spróbujcie samego wipe cache i dalvik cache. Nie wiem co dokładnie pomogło, ale coś na pewno We internecie żodyn niy wiy iże jeżech psym. Redmi Note 2
galakty Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 54 minuty temu, Nezumi napisał: Tak, ale jak ma custom ekran blokady to nawet te systemowe nie działają.
Rekomendowane odpowiedzi