Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ,Uszkodziłem oprogramowanie systemu za dużo wyczyściłem i system uruchamia się na znaczku mi i staje ...fastboot działa .Już raz udało mi się wgrać z fastboota i się nawet uruchamiał ale za chiny nie mogłem wgrać polskiego romu nawet europejskiego i grzebałem grzebałem i nagrzebałem że znów się nie uruchamia .Fastboot pod linuxem nic nie daje po restarcie znów logo MI .Proszę pomocy ....

Edytowane przez tomasz11
zmiana tytuu
Opublikowano

Jak nie daje. Pobierz najnowszy fastboot dla Redmi 2 (tam sa chyba dwa warianty bo sa różne Redmi 2). Daj: sudo ./flash_all.sh i powinno działać

Wysłano z Mi4c

Opublikowano (edytowane)

A jednak stoi na znaczku "mi "próbowałem już chyba z 10 razy sciągnełem nowy soft.Probowałem prawie wszystkie romy ...

56d4bb879bc2f_Zrzutekranuz2016-02-292235

Cytat

Jak nie daje. Pobierz najnowszy fastboot dla Redmi 2 (tam sa chyba dwa warianty bo sa różne Redmi 2). Daj: sudo ./flash_all.sh i powinno działać

Wysłano z Mi4c

Edytowane przez tomasz11
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Yeah po wielu bojach rozwiązanie okazało się banalnie proste wgralem ponownie recovery , zrobiłem wipe data,system, cache.... I ruszył potem miui polska z poziomu recovery i wszystko git....radość z działającego tel bezcenna :)

Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...