tomasz11 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Witam ,Uszkodziłem oprogramowanie systemu za dużo wyczyściłem i system uruchamia się na znaczku mi i staje ...fastboot działa .Już raz udało mi się wgrać z fastboota i się nawet uruchamiał ale za chiny nie mogłem wgrać polskiego romu nawet europejskiego i grzebałem grzebałem i nagrzebałem że znów się nie uruchamia .Fastboot pod linuxem nic nie daje po restarcie znów logo MI .Proszę pomocy .... Edytowane 1 Marca 2016 przez tomasz11 zmiana tytuu
Acid Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jak nie daje. Pobierz najnowszy fastboot dla Redmi 2 (tam sa chyba dwa warianty bo sa różne Redmi 2). Daj: sudo ./flash_all.sh i powinno działać Wysłano z Mi4c
tomasz11 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) A jednak stoi na znaczku "mi "próbowałem już chyba z 10 razy sciągnełem nowy soft.Probowałem prawie wszystkie romy ... Cytat Jak nie daje. Pobierz najnowszy fastboot dla Redmi 2 (tam sa chyba dwa warianty bo sa różne Redmi 2). Daj: sudo ./flash_all.sh i powinno działać Wysłano z Mi4c Edytowane 29 Lutego 2016 przez tomasz11
ZduneX25 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
tomasz11 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Yeah po wielu bojach rozwiązanie okazało się banalnie proste wgralem ponownie recovery , zrobiłem wipe data,system, cache.... I ruszył potem miui polska z poziomu recovery i wszystko git....radość z działającego tel bezcenna Wysłane z mojego 2014813 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi