xawm

Użytkownicy
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About xawm

  • Rank
    Użytkownik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam Mam to samo twrp. Wczoraj przechodziłem z miui polska 11 stable na miui polska 12 stable. Wyczyściłem cache i dalvik. Do tej pory nie widzę żadnych problemów. Telefon chodzi jak złoto. Pamiętaj żeby zrobić kopię - będziesz mógł wrócić do poprzedniego systemu jak coś nie zagra. Powodzenia !
  2. Wszystko ok. Może poza baterią ... Wydaje się, że szybciej znika ...
  3. xawm

    MIUI 9.11.7

    Potwierdzam. U mnie problem występuje na Whatsapp i Mi fi ... Zablokowane, zakłutkowane, oszczędzanie wyłączone, autostart ... System trzy razy instalowany. Wygląda jak by android zabijał aplikacje w tle i powiadomienia nie przychodzą a mi fit nie pokazuje kto dzwoni, nie wibruje kiedy powinien itp. ...
  4. xawm

    MIUI 9.10.10

    Potwierdzam zgłaszany przez innych użytkowników błąd z bluetooth. Wyłączenie bluetooth powoduje brak możliwości włączania. Trzeba zrobić restart. Kłopoty z połączeniem z głośnikami, zestawem w samochodzie, nie zawsze przechodzą powiadomienia na miband itp. Mix 2s.
  5. xawm

    MIUI 9.6.5

    To samo ! mi mix 2s
  6. Świetnie, że masz wyłączone wifi ... Gratuluję ! Wyłącz jeszcze "SKANOWANIE WIFI" w "Lokalizacja" !
  7. Sprawdź czy masz włączone skanowanie wifi. Jeżeli tak to wyłącz.
  8. Spróbuj tak: Twrp->mount->✓system. Instalacja magisk. Restart do systemu. Teraz adaway powinien załapać.
  9. Zadziałało ! Wielkie dzięki ! Chyba zmiana ustawień pliku host w file manager w twrp jest kluczowa. Adaway skopiował plik host i w końcu blokuje reklamy tak jak chcę. Plik z blokowaniem reklam z forum niestety nie usuwa wszystkich.
  10. Ustawienia bezpieczeństwo mam dokładnie tak samo. Na mi6 żony nie mam żadnych problemów: root działa zawsze.
  11. Mam to samo. Wrzucam magisk przez twrp, niby wszystko ok, przyznaje aplikacji uprawnienia, a tak naprawdę root nie działa. Zaczęło się chyba w listopadzie. Po nie których aktualizacjach nie miałem root. Do tej pory radziłem sobie tak, że instalowałem do skutku i po kilku instalacjach w końcu root się pojawiał. Tym razem nic nie pomaga ... instalowałem kilkadziesiąt razy z nowy twrp, starym twrp, v17.1, v17.2, v18, różne konfiguracje resetów, wipe itd. Root jak nie ma tak nie było ...