Problemy techniczne
76 tematów w tym forum
-
- 4 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Gdy otrzymuje jakiegoś e-maila (Redmi Note 11) - to aplikacja Poczta pokazuje mi powiadomienie o otrzymanym e-mailu, a powiedzmy około 5 sekund później otrzymuje kolejne takie same powiadomienie o tym samym otrzymanym e-mailu. Sytuacja powtarza się i ciagle otrzymuje podwójne powiadomienia gdy ktoś wysyła do mnie e-maila. Jak to naprawić ?
Ostatnia odpowiedź: Dmytro Bojko, 10 Września 2025 -
-
- 3 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 713 wyświetleń
Dzień dobry Posiadam telefon xiaomi note 11 prawdopodobnie bo nie mogę sprawdzić teraz dokładnie co to za model. Podczas chowania telefonu do torby a następnie po 1h godzinie wyciągnięciu go telefon się włącza , normalnie reaguje na polecenia , mogę wejść w tryb recovery i zrobić hard reset lecz gdy normalnie telefon się włącza czy dzięki reboot to wyskakuje biały ekran z napisem chwileczkę. Widać stan baterii stan karty i jest dostępny tylko jeden przycisk cofnij na samym dole (strzałka w lewo) i nic nie można zrobić w takim stanie telefon leży już 2 dni. Gdy podgłośnię telefon czy ściszę to normalnie pojawia się diagram z mocą głośności kt…
Ostatnia odpowiedź: Acid, 12 Maja 2025 -
Problem z baterią
przez Kafrii- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 158 wyświetleń
W ostatnim czasie (4 dni) borykam się z problemem baterii w środę wszytko działało prawidłowo do momentu gdzie poziom naładowania telefonu spadł do 17 % wtedy zaczął się zmieniać poziom naładowania baterii najpierw na 18% potem na 40% itd. myślałem że to chwilowy błąd lecz reset nie pomógł na drugi dzień wkurzyłem się i wymieniłem baterię na baterię z drugiego telefonu (który jest na części) problem różnego stopnia naładowania częściowo znikł gdyż mam teraz prawie cały czas 100% momentami spadnie o 1-5% ale potem wraca do 100% (tryb demo w opcjach programistycznych wyłączony) gdy telefon rozładuje się do zera wtedy telefon będąc wyłączonym pod ładowarką ładuje normalnie j…
Ostatnia odpowiedź: Kafrii, 10 Maja 2025 -
- 1 obserwujący
- 3 odpowiedzi
- 284 wyświetleń
Telefon sam sie podglasnie. Czy ktos mial podobny problem i wie jak go rozwiazac?
Ostatnia odpowiedź: simcold, 1 Maja 2025 -
- 6 odpowiedzi
- 19,6 tys. wyświetleń
witam około 2 godzin temu podczas przeglądania tik toka mój telefon zaczął sam sie podgłaśniać co praktycznie uniemożliwia korzystanie z telefonu i nic nie da sie z tym zrobić można jakoś pomóc? wersja mui 13.0.14
Ostatnia odpowiedź: marcin_poco, 26 Kwietnia 2025 -
- 2 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 353 wyświetleń
Zakupiłem na allecostam uszkodzony telefon 11 pro 5g żeby sobie go naprawić. Ekran wymieniłem. Blokadę googla zdjąłem . Wszystko niby działa ale. Po włożeniu karty orange wyszukał wszystkie sieci, ale do ządnej się nie zalogował. Gdy włożyłem kartę Virgin znów wyszukał wszystkie sieci ale zaolgował sie do tylko do Virgin 2G. Do Virgin 3G lub LTE się nieloguje. Czy może ktoś pomóc bo całkiem zgłupiałem.
Ostatnia odpowiedź: Acid, 24 Kwietnia 2025 -
- 2 obserwujących
- 1 odpowiedź
- 1,7 tys. wyświetleń
Witam, wczoraj wieczorem uruchomiłem mój telefon Xiaomi Redmi Note 11 i pojawił się ekran w Main Menu z opcjami: reebot, wipe data, connect with MIAssistant, safe Mode. Całą noc aż do teraz się zapętla, nic nie idzie zrobić. Jak uruchomić telefon beż utraty danych.
Ostatnia odpowiedź: Koby Bryant, 19 Kwietnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 309 wyświetleń
Podczas pobierania aplikacji pokazuje się błąd "Aby zainstalować aplikacje zwolnij miejsce" i tu jest błąd bo to świeżo resetowany telefon do ustawień fabrycznych. W momencie kiedy przechodzę do Recovery (TWRP) Zaawansowane- Partycjonowanie to mam Pamiec Wewnetrzna 0 a karta Micro SD 244~ GB. Gdzie szukać błędu jak naprawić ten tefon?
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 20 Marca 2025 -
- 1 obserwujący
- 6 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
Witam. Posiadam telefon Redmi Note 11 (2201117TY) w którym uszkodził mi się wyświetlacz. Zamówiłem oryginalny (już drugi) do tego modelu, podłączyłem do testu bez wklejania ekranu w ramkę i po próbie włączenia telefonu czuć jedną wibrację i cisza ekran czarny bez reakcji. Podłączyłem ładowarkę i ciągłe to samo. Telefon leżał z odpiętą baterią dawa tygodnie. Proszę o poradę jeśli ktoś już się zmierzył z podobnym problem.
Ostatnia odpowiedź: Paweł Z, 14 Grudnia 2024 -
- 2 odpowiedzi
- 4,7 tys. wyświetleń
Witam Mam problem z moim redmi note 11 pro, od kilku dni telefon sam zaczal sie wygaszac przy ogladaniu video czy to youtube czy netflix czy tiktok ekran po chwili gasnie wczesniej tak sie nie działo. Ktoś wie jak temu zaradzić? Nie chodzi tutaj o czasowe wyłączanie ekranu bo to działa przy statycznym obrazie ale o moment kiedy obraz jest ruchomy.
Ostatnia odpowiedź: SzczufFun, 26 Listopada 2024 -
- 2 odpowiedzi
- 1 tys. wyświetleń
Witam, Mam problem z połączeniem mojego Xaiomi z Andoir Auto w Audi. Problem występuje tylko z moim telefonem (na Xaiomi 13 jest ok). Problemy pojawiły się po aktualizacjach z listopada. Samochód łączy się z telefonem, wszystko funkcjonuje, ale po kilku, kilkunastu sekundach obraz się zawiesza i nie można nic zrobić, pomaga wyjście do menu MMI, wówczas ponownie działa kilka sekund i powtórnie się zacina. Co ciekawe muzyka w tym czasie leci dalej, a nawet się przełącza jak kliknę na telefonie. Mam podejrzenie, że także sam ekran jest aktywny bo jak się naklikam na spotify to się zmienia, ale ekran pozostaje za zamrożony na tym samym momencie, póki nie wyjd…
Ostatnia odpowiedź: Konrad Zieliński, 25 Listopada 2024 -
- 4 odpowiedzi
- 424 wyświetleń
Siemka wszystkim, zwracam się z pytankiem o powód dla którego nie wyświetla się opcja wipe w recovery menu. Gówniak znajomej zapomniał hasła blokady, chce jej pomóc zdalnie (format chyba najlepiej), ale nie ma wipe w menu ;/ Hasło do konta google pamiętają, konto Xiaomi nie było na tym telefonie logowane / zakładane Dziękuję z góry za pomoc.
Ostatnia odpowiedź: thetriptic, 11 Listopada 2024 -
- 13 odpowiedzi
- 1,3 tys. wyświetleń
Dzień dobry, mam pytanie odnośnie Redmi Note 11 Pro 5G z systemem Xiaomi HyperOS 1.0.5.0 TKCEUOR. Wykonałem 5 zdjęć, które zapisywane są na karcie pamięci SD. Chciałem 2 z nich usunąć. Z jednym nie było problemu, drugie nie przeniosło się do "ostatnio usuniętych elementów", zniknęło z galerii, ale po jej ponownym otwarciu znowu się pojawiło. Co ciekawe wszystkie zdjęcia mają ścieżkę pliku "Karta SD/DCIM/Camera/IMG_XXXX_YYYY.jpg", a to którego nie da się usunąć "/storage/2121-1CF6/DCIM/Camera/.pending-1729068641-IMG_XXXX_YYYY.jpg". Wyjąłem kartę SD z telefonu i podłączyłem do komputera. Usunąłem plik z karty na komputerze, ale w telefonie nadal jes…
Ostatnia odpowiedź: KYS, 22 Października 2024 -
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 337 wyświetleń
Czesc. Pacjent Redmi note 11 pro 5g. Telefon super, wszystko dziala. Okolo godziny 23 bylo z niego korzystane nastepnie zostal wlozony do kieszeni. Pare godzin pozniej telefon nie dziala. Brak reakcji, tylko wibracja przy przycisku power. Zostal podlaczony do ladowarki, nadal to samo. Myslalam, ze przez przypadek poszedl wyswietlacz. Pan w serwisie stwierdzil, ze wyswietlacz dziala, ale nie potrafil zdiagnozowac problemu. Macie pomysl co moglo sie stac?
Ostatnia odpowiedź: kaczka, 4 Października 2024 -
PADNIĘTY SYSTEM
przez GRZEŚ MICHAŁ- 1 odpowiedź
- 632 wyświetleń
..Pomocy.. Mianowicie posiadam "Redmi Note 11 pro 5g" W którym podczas próby odblokowania bootloadera Przypadkowo przełączyłem telefon w tryb "AWARYJNY" Co poskutkowało że telefon się wyłączył i wyskakuje komunikat przy włączaniu _THE SYSTEM HAS BEN DESTROYED_ Telefon można jedynie włączyć w tryb "FASTBOOT" Próba instalacji przez komputer nic nie poskutkowała podczas skanowania i sprawdzania plików Androida Każda partycja skanu jest zablokowana Podsumowując po sprawdzeniu wszystko niby jest telefon zawiera wszystkie pliki systemu ale są zablokowane i nie możliwe do sprawdzenia... Serwis też rozkłada ręce …
Ostatnia odpowiedź: Master, 15 Września 2024 -
Problem z wifi
przez Wiktor Żero- 1 odpowiedź
- 430 wyświetleń
Witam od jakiegoś czasu mam problem z wifi w telefonie Redmi Note 11. Ciągle mi łączy z wifi a po chwili odłącza, jako jedyny w domu mam ten problem. Z routerem wszytko wporządku.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 10 Sierpnia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 447 wyświetleń
Witam jak w temacie mam taki problem że przychodzi moment i telefon na ciągle resety , nie może się dalej załączyć tylko czarny ekran logo i od nowa reset , po jakimś czasie wchodzi do ekranu głównego ale dotknięcie czegoś prowadzi do kolejnego resetu i tak dalej, trwa to minimum pół godziny i wraca do normy powiedzmy na dwa miesiące i później znów to samo , miałem już tak z 4 razy od początku roku , ostatnio parę dni temu , na ktoś podanie ? Ewentualnie jakąś rada?
Ostatnia odpowiedź: Master, 1 Sierpnia 2024 -
readmi note11 dziwne zachowanie telefonu nie akcepuje niektórych miejsc w aplikacjach.
przez Robert Vogt- 4 odpowiedzi
- 371 wyświetleń
Przeglądarka: Nie można wpisać adresu strony, pole nie działa. Mogę nadusić opcje do ustawienia, zakładki, kolejną zakładkę ale nie mam możliwości wpisania strony z ręki. Klawiatura działa jak chcę wyjść przez wyszukiwarkę nie problemu. W ustawieniach telefonu: Nie mogę nacisnąć strzałki powrotnej. W wielu aplikacjach wyszukiwanie nie działa. W kalendarzu nie mogę utworzyć nowego spotkania, mogę sobie nazwać ale nie mogę nadusić akceptacji ani anulacji. Bardzo możliwe że telefon sam sobie coś poprzestawiał gdy dostał odrobinę wody na wyświetlacz i dotyk zaczął sam sobie wyklikiwać co telefon miał w duszy. Nie został zalany w sensie uszko…
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 29 Lipca 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 282 wyświetleń
Po aktualizacji systemu nie jestem w stanie edytować ikonek w górnej części ekranu Za każdym razem jak naciskam "Edytuj" ekran robi się czarny i po paru sekundach pojawia się ekran blokady Najpierw zniknęły wszystkie ikonki oprócz tych dwóch po naciśnięciu ikonki "Edytuj" odrazu po uruchomieniuy systemu Proszę o pomoc
Ostatnia odpowiedź: Bartłomiej Terebus, 15 Lipca 2024 -
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
Witam, mam problem z telefonem redmi note 11. Smartfon zaczął samoistnie się wyłączać/ uruchamiać ponownie. Po włączeniu (nie zawsze ale często) wyskakuje informacja że temperatura otoczenia jest zbyt niska co może skutkować wyłączeniem urządzenia. Telefon oczywiście w normalnej temperaturze. Gdzie w telefonie znajduje/znajdują się sensory temepratury oraz jak to sprawdzić czy jest to przyczyną. Dodatkowo jeżeli w telefon delikatnie uderzy się dłonią lub bardziej dynamicznie odłoży na stół - telefon potrafi się również wyłączyć. Jak zdiagnozować/rozwiązać problem ?
Ostatnia odpowiedź: YTratownik, 1 Lipca 2024 -
- 6 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Witam, zainstalowałem wersję indonezyjską MIUI i zapomniałem zablokować bootloadera, a gdy chciałem dodać kartę to wyskoczyło mi takie coś, proszę o pomoc Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: JacekBB, 6 Maja 2024 -
Problemy z włącznikiem
przez Vende- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 591 wyświetleń
Mam taki problem natomiast korzystam z redmi 11 korzystałem niedawno z niego i tak nagle bez uderzania go zaczął włącznik się psuć tak jakby jest bardzo delikatny lekko dotknalem palcem a włączała się np latarka, google asystent nawet dzwoni do numeru ratunkowego ( wszystko było na łatwiejszy dostęp np latarka na dwa naciśnięcia zasilania). Wie ktoś może z czym to jest problem tak jak mówiłem telefon nie został uderzony a tak nagle zaczął się tak zachowywać.
Ostatnia odpowiedź: Adam Błażejewski, 24 Kwietnia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 928 wyświetleń
Witam, Raz na dwa lub trzy dni po odblokowaniu urządzenia robi się taki ekran. Nic nie można z tym zrobić tylko reset urządzenia pomaga. Czy jest to wina uszkodzenia sprzętowego czy soft do wymiany?
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 28 Marca 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1,3 tys. wyświetleń
Witam. Posiadam Redmi Note 11s. Mam problem z smsami. Przykładowo na 10 smsów od jednego numeru nie otrzymuje 2. Sytuacja powtarza się z różnymi numerami. Używałam APK wiadomości google a także textry. Problem jest na obu apkach. Na innych aparatach telefonicznych problemu tego nie ma. Sieć pod względem technicznym piszę że u nich jest wszystko ok. Ewidentnie wina Nota. Kartę przełożyłam w slotach, przywracalam ustawienia fabryczne, aktualizował apk sms, nie aktualizowalam apk sms, problem cały czas jest. Pomóżcie, bo omijają mnie ważne informacje. Serwis oddał telefon jako sprawny, bez jakiejkolwiek naprawy bądź zmiany oprogramowania. Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: helios, 22 Marca 2024 -
Aktualizacja do MIUI 13.0.7 1 2
przez GLwolf- 2 obserwujących
- 53 odpowiedzi
- 22,1 tys. wyświetleń
Dostałem aktualizacje. Tylko nie mogę jej zainstalować. Pojawia się coś takiego. Mnie brakuje już pomysłów.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 29 Stycznia 2024