Problemy techniczne
86 topics in this forum
-
- 1 reply
- 250 views
Witam mam problem ze słuchawkami redmi buds 4 pro wczoraj wszystko działało bateria była prawie pełna wszystko było ok ale dziś rano nie reagują na nic nie włączają się w obudowie nie miga dioda nie reaguje na przycisk a same słuchawki też nie wstają totalnie nic nie mogę zrobić na ładowarkę nie reagują co robić?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 238 views
siemanko zakupilem w ten poniedzialek sluchawki w dzien gdy zakupilem bylo wszystko w porzadku dzien pozniej sluchajac muzyki zaczely mi zatrzymywac muzyke nie wiem dlaczego mimo ze panel sterujacy nawet nie dotyka o ucho probowalem w kazdej pozycji trzymac prawa sluchawke i nic nie daje to. Czy ktos wie moze czy to jest jakas wada tych sluchawek ?
Last reply by Michał Pryjomski, -
- 2 followers
- 7 replies
- 15.9k views
Dzień Dobry zakupiłem dzisiaj słuchawki redmi buds 3 lite i po ładowaniu ich chciałem sprawdzić czy działają działała tylko jedna prawa słuchawka a lewa po włożeniu spowrotem do stacji ładowania mruga resetowanie nie pomogło ponieważ lewa słuchawka nie reaguje
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 126 views
Witam, mam problem z tytułowymi słuchawkami (zakupionymi wczoraj) polegający na tym że zaczęły się one samoczynnie rozłączać i połączać ponownie w losowy sposób (nie ma jakiegoś okresu takiego zachowania czasem to minuta czasem pół godziny a czasami kilka sekund) dodatkowo po ponownym samoczynnym połączeniu mimo iż urządzenie do którego są podłączone wskazuje na to że połączenie istnieje to nie przekazują one żadnego dźwięku tak jakby nie były podłączone. Dzieje się tak na telefonie redmi note 8 pro z systemem miui oraz na laptopie marki HP z systemem Windows 10. Słuchawki oraz gniazdo na nie są w pełni naładowane zatem to nie kwestia baterii. Inne urządzenia b…
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.2k views
Słuchawki zakupione nowe, świeżo otwarte. Naładowane zaraz po wyjęciu z opakowania. Słuchawki będąc w etui szybko migają, po wyjęciu ich z pudełka nie świeci się na nich nic, brak z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Niemożliwe jest połączenie ich z telefonem przez bluetooh.
Last reply by Emerald Green, -
- 1 follower
- 0 replies
- 463 views
Cześć Czy słuchawki Redmi Buds 3 Lite posiadają jakiś wskaźnik naładowania/rozładowania? Jest jedna dioda na etui ale nie zauważyłam żeby cokolwiek się z nią działo.
Last reply by zielonamarchewka, -
- 1 follower
- 1 reply
- 762 views
Witam, mam problem ze słuchawkami redmi buds 4 lite mianowicie słuchawki łączą się bez problemu z telefonem redmi note 11 pro. Jednak są bardzo bardzo ciche, siedząc z domu w ciszy jako tako je słychać natomiast idąc po ulicy badzo cicho. Do słuchawek nie ma dedykowanej aplikacji, dzwoniłem do serwisu xiaomi z tym pytaniem. Wcześniej używałem słuchawek za 20 zł grały super głośno. Jeszcze większym zaskoczeniem było to gdy okazało się że słuchawki na telefonie samusng grają głośno , tak jak trzeba. Czy jest ktoś w stanie rozwiązać mój problem ? Pozdrawiam
Last reply by MJ., -
- 1 follower
- 0 replies
- 670 views
Cześć, mam problem ze słuchawkami XIAOMI Redmi Buds 3 Pro. Chodzi o to, że po wyjęciu z etui jedna słuchawka, konkretnie lewa gra bardzo, bardzo cicho, w prawej słuchawce wszystko dobrze. Dodam tylko, że słuchawki parują się normalnie, z ładowaniem również nie ma problemu. Jedynie ten dźwięk..
Last reply by duszek87, -
- 1 follower
- 0 replies
- 520 views
Witam mam problem do słuchawek Mi true wireless ebs basic 2. A mianowicie jedna słuchawka nie działa nie da się jej ze sparować próbowałem wszystkich sposób i dalej nic. W pudełku zamiast na czerwono dioda się świeci na biało i po jakimś czasie się wyłącza a gdy wyciągnę tą słuchawkę to dioda się nie świeci. Nie mam pojęcia dlaczego a słuchawki nie są stare bo kupiłem je z 2-3 miesiące temu
Last reply by Misiek12, -
- 1 follower
- 1 reply
- 797 views
Słuchawki podczas ładowania szybko mijają. Czasem tylko prawa miga. Po wyjęciu z etui wyłączają się i nic się nie świeci Wysłane z mojego SM-A236B przy użyciu Tapatalka
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 1 follower
- 0 replies
- 203 views
Moje słuchawki są zamienione stronami, lewa odtwarza prawy kanał i na odwrót, ponowne parowanie słuchawek nie pomogło, jest jakiś sposób, by to naprawić, czy zostało jedynie wymienić słuchawki na inny egzemplarz ?
Last reply by triangiel, -
- 1 follower
- 0 replies
- 753 views
Od paru dni mam problem z słuchawką a dokładnie to prawa słuchawka nie chce się sparować z lewą. Lewa słuchawka normalnie się łączy z urządzeniami a w prawej mruga białe światło. Resetowałem je parę razy i nie pomogło. Da się coś z tym zrobić?
Last reply by Szymon12312, -
- 2 replies
- 2.6k views
Od wczoraj mam problem z prawą słuchawką dioda na niej nie świeci się nawet po włożeniu do case jak podpinam case do ładowania dioda na case mruga bardzo szybko dopóki nie wyjmę prawej suchawki, słuchawka na nic nie reagiuje ps. zwrot jest niemożliwy+jeżeli słuchawka jest włożona a case sie nie ładuje słuchawki się bardzo mocno nagrzewają
Last reply by hxjabix, -
- 1 follower
- 0 replies
- 407 views
Mam problem ze słuchawkami redmi buds 3 lite nie prawa i lewa słuchawka łączy się osobno zrobiłem z 20 resetów i nic nie daje nigdy wcześniej tak nie a nie ukrywam strasznie mnie to denerwuje no mogę słuchać tylko na jednej słuchawce
Last reply by ifyyy, -
- 1 reply
- 1.4k views
Witam, od kilku miesięcy używam słuchawek bezprzewodowych Xiaomi wireless earbuds basic 2 i do tej pory nie miałam ani jednego problemu, aż kilka dni temu po połączeniu się z telefonem jak zawsze słuchawki zaczęły obsługiwać tylko połączenia natomiast dzwięki już nie. Resetowałam słuchawki, usuwałam parowanie między telefonem a słuchawkami i nic nie przynosi efektu, zawsze kończy się tak samo - słuchawki obsługują tylko połączenia. Dodam, że kiedy je ponownie sparuje to w słuchawkach pomimo sparowania z telefonem nadal miga biała dioda. Co mogę zrobić żeby ten problem zniknął?
Last reply by lukaszjsjsbs, -
- 1 follower
- 1 reply
- 302 views
Witam serdecznie, moje słuchawki mi true wireless earbuds basic 2 niedawno wróciły z serwisu (problem z ładowaniem). Kilka dni działały poprawnie, jednak teraz po połączeniu z telefonem automatycznie włącza się dźwięk połączenia (dzwonek, jakby ktoś dzwonił). Po jednym kliknięciu dźwięk ustaje, jednak słuchawki nie reagują, nie słychać np włączanej piosenki. Telefon je widzi. Podczas połączenia słuchawek z telefonem nie można też odtworzyć np filmu na Youtube. Co z nimi nie tak? Z góry dziękuję za odpowiedź
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 2 replies
- 364 views
Przychodzę z problemem z moja słuchawką z zestawu mi true wireless earbuds basic 2 Chodzi o to, że te słuchawki w miejscu miedzy gumką a miejscem przepływu dźwięku ma taka okrągłą jakby gąbkę? filtr? Właściwie nie wiem jak to nazwać. No i w jednej z tych słuchawek ta gąbka chyba musiała gdzieś wylecieć, nie wiem kiedy, nie wiem jak, ale jej nie ma. Słychać nawet różnicę dźwięku. Słuchawki za kilka tygodni kończą 2 lata u mnie i pomijając to, że klapka od pudełka mi się ostatnio urwała, to teraz jeszcze to. Jest możliwość kupna takiej gąbki gdzieś od xiaomi, czy co ja mam z tym zrobić?
Last reply by Bapol, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.2k views
Witam, całkiem niedawno zakupiłam słuchawki Redmi Buds 3 Lite w autoryzowanym salonie Xiaomi. Teoretycznie dźwięk jest ok, parowanie też, ale... No właśnie, tu zaczynają się problemy. Otóż po sparowaniu słuchawek z telefonem (Xiaomi 11T) słuchawki same z siebie przełączają muzykę, włączają asystenta google... Bez dotykania paneli. Próbowałam już parokrotnie wkładania do bazy i wyjmowania po dłuższej chwili, zresetowania słuchawek do ustawień fabrycznych, ale nic nie pomogło. Po prostu - panele dotykowe słuchawek wykrywają "tapnięcia", mimo tego że nic takiego nie robię. Nawet jak idę ulicą mając obie ręce zajęte, a telefon mam zablokowany w kieszeni. Do tej pory z żadnymi…
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 3.3k views
Witam. Mam problem ze słuchawkami. Kupiłem je niedawno. Słuchawki normalnie działają. Problem jest w ich ładowaniu. Kiedy wkładam je do pudełka (stacji ładowania) tylko na 1 milisekundę zaświecą się czerwona dioda po czym gaśnie. W tym momencie Słuchawki nie ładują się i wchodzą w taki stan czuwania. Próbowałem już ładować je podczas ładowania pudełka ale to nic nie dało. Czy najlepiej je zwrócić do sklepu póki mogę, czy może ma ktoś pomysł jak to naprawić?
Last reply by Igor8111, -
- 1 follower
- 3 replies
- 865 views
Kupiłem słuchawki mi buds 3 i po jakimś czasie moja lewa słuchawka gra tak że jej nie słychać a prawa normalnie. Jak to naprawić? Pomocy
Last reply by Krzysztof 68, -
- 6 replies
- 4.7k views
Witam, przede wszystkim mam nadzieję, że wybrałem dobry dział forum., gdyby nie to proszę o moderatora o przeniesienie do odpowiedniego. Od listopada 2019 r. posiadam słuchawki Mi True Wireless Earbuds, model TWSEJ02LM. Od jakiegoś tygodnia mam z nimi problem, nie wiem czy przestał działać mikrofon, czy słuchawki przestały obsługiwać połączenia telefoniczne. W ustawieniach bluetooth wszystko ustawione jak było dotychczas (zdjęcie nr 1 w załączeniu), ale nie mogę odebrać połączenia za pomocą słuchawek, ani gdy wybieram numer nic nie słychać. Dźwięki multimediów działają bez zarzutu. Próbowałem resetować słuchawki, ponownie je parować, ale po ponowny parowaniu op…
Last reply by FromWP, -
- 1 reply
- 2k views
Mam problem ze swoimi słuchawkami. Nie używałem ich od dłuższego czasu. Kupiłem nowy telefon (Xiaomi POCO X3 NFC), chciałem połączyć go ze swoimi słuchawkami, ale bluetooth nie mógł ich znaleźć. W trakcie ładowania miga czerwona dioda case'u, diody słuchawek świecą się na czerwono. Odłączone od ładowarki: dioda świeci się na niebiesko, diody słuchawek na czerwono, a kiedy je wyjmuję momentalnie gasną. W czym tkwi problem?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 770 views
Witam, Mam problem ze słuchawkami Mi True Wireless Earbuds, model dokładnie TWSEJ02LM, białe z dotykowym przyciskiem. Problem wygląda tak że słuchawki stracily po jakimś czasie podtrzymanie baterii. Ładują się normalnie po naładowaniu do 100 procent można je normalnie używać i ich wytrzymałość jest taka sama, lecz jeśli bym je naładował do 100 procent i zostawił w etui to rozładowują się, mimo że etui też jest naładowane. Po naładowaniu do stu procent żadna dioda się nie świeci, słuchawki nie są z niczym połączone. Proszę o jakąś radę bo niby działać działają ale uciążliwe jest ładowanie je przed każdym użyciem.
Last reply by kurvszn, -
- 0 replies
- 726 views
Witam, Słuchawki jak w temacie działają super w pomieszczeniu natomiast po wyjściu na zewnątrz rozłączają połączenia telefoniczne i pauzują muzykę co kilka sekund. Podejrzewam, że jest to związane albo z wiatrem, albo z niską temperaturą które załączają dotyk w tych słuchawkach. Sytuacja ma również miejsce z założonym kapturem na głowę. Może dotyk jest zbyt czuły? Jakieś pomysły czy zostaje tylko oddanie ich na gwarancję?
Last reply by bogdan82, -
- 0 replies
- 321 views
Witam , zasadnicze pytanie , czy aby na pewno dostałem dwie słuchawki tego samego modelu ?^^ poniżej zdjęcie co mu się wyświetla w wyszukiwaniu Bluetooth.
Last reply by Gacekchg,