Problemy techniczne
110 tematów w tym forum
-
Kod zabezpieczający
przez marczes- 2 obserwujących
- 8 odpowiedzi
- 4,9 tys. wyświetleń
Aplikacja Xiaomi Earbuds + słuchawki Redmi Buds 4 Active. Nie można dodać słuchawek ponieważ kod zabezpieczający nie istnieje. Na stronie Product Authentication (mi.com) kod jest rozpoznawany jako autentyczny. Może ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie ?
Ostatnia odpowiedź: Paweł Wiaderny, 17 Września 2025 -
-
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 281 wyświetleń
Witam, zakupiłem słuchawki redmi buds 6 lite przez allegro i mam pewien problem, mianowicie słuchawki bez problemu się łączą z telefonem aczkolwiek aplikacja ich kompletnie nie widzi, sprawdzilem kod zabezpieczajacy z pudla i widzi je strona mi/verify aczkolwiek sama aplikacja twierdzi iz nie ma takiego kodu, w teorii są oryginalne w takim razie ale nie do konca, wie ktos moze jak je polaczyc z ta aplikacja? I czy aby napewno to sprzet oryginalny? Zaznacze iz sa importowane z meksyku.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 17 Września 2025 -
- 10 odpowiedzi
- 3,3 tys. wyświetleń
Kupiłem z Ali Xiaomi Redmi Buds 6 Active. Telefon widzi je bez problemu, parują się z poziomu bluetooth i w pełni działają. Problem jest natomiast, gdy próbuję sparować je z poziomu apki Xiaomi Earbuds. Zalogowałem się do konta, zmieniałem regiony na Chiny, Indie, Tajwan itp, dałem wszystkie uprawnienia. Mimo tych wszystkich akcji apka nadal nie widzi słuchawek i nie mogę ich sparować. Używając opcji "ręcznego" dodania z poziomu apki efekt jest ten sam, apka nie wyszukuje słuchawek. Słuchawki oczywiście w trybie parowania. Chciałem je dodać do apki, aby móc je konfigurować. Jakieś pomysły jak ten problem rozwiązać? Dodam, że na pudełku mam 19sto cyfrowy kod do weryfi…
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 14 Lipca 2025 -
- 1 obserwujący
- 6 odpowiedzi
- 16,3 tys. wyświetleń
Witajcie, Zakupiłem słuchawki Redmi Buds 5, bez problemu sparowałem z telefonem (iphone), natomaist nie mogę za żadne skarby sparować z komputerem (Windows 10/11 - próby były prowadzone na 2 różnych laptopach). Na komputerze z windows 10 znalazł jako inne urządzenie, pod dobrą nazwą natomiast jako urządzenie bez możliwości odsłuchu muzyki, na drugim komputerze (Windows 11) komputer w ogóle nie odnajduje słuchawek. Będę wdzięczny za pomoc,
Ostatnia odpowiedź: Marcin Lehmann, 14 Kwietnia 2025 -
- 0 odpowiedzi
- 385 wyświetleń
Hej Mam słuchawki redmi buds 5 sparowane z telefonem, chciałam jednak je sparowac jeszcze z laptopem, ale laptop nie wyszukuje tych słuchawek, wyglada stak jakby słuchawki pamiętały że są sparowane juz z telefonem i nie chca wejsc w tryb parowania. telefon mam wyłączony więc w danej chwili nie są z nim połączone, mimo tego nie parują się z innym urządzeniem. Czy te słuchawki tak maja ze za kazdym razem bede musiala rozparowywac je z telefonem aby np połączyć z pc lub telewizorem ???? EDIT: ok juz wiem, trzeba nacisnac przycisk na pudelku 2 s wtedy kolejne mozna dodac urządzenie
Ostatnia odpowiedź: Paraglobularna, 11 Kwietnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 523 wyświetleń
Witam, w moich słuchawkach redmi buds 6 pro jest problem z dźwiękiem. Podczas grania strzelają dźwiękiem bądź pierdzą nie wiem jak to określić. Reklamowałem te słuchawki już 3 razy i co reklamacje mam wrażenie że jest to coraz częstsze i agresywniejsze. Problem raczej nie leży w moim szczęściu do słuchawek tylko pewnie do ustawień jakie są na nich bądź w moim telefonie. Telefon to mi 13t, na hyperosie 2.0, wszystkie najnowsze aktualizacje jakie można pobrane, proszę pomocy
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 3 Kwietnia 2025 -
- 1 odpowiedź
- 381 wyświetleń
Dzień dobry! Mam problem ze słuchawkami Redmi Buds 5 Pro. Prawa słuchawka działa normalnie, lewa natomiast łączy się poprawnie z telefonem, ale nie przesyła żadnego dzwięku. Co mogę zrobić?
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 31 Marca 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,3 tys. wyświetleń
Witam, mam mały problem. Posiadam słuchawki redmi buds 5 i jedna z słuchawek (lewa) nie działa. W aplikacji xiaomi earbuds wyświetla się tylko prawa słuchawka. A zanadto przy próbie zresetowania i jednocześnie zparowania obu słuchawek przyciskiem na etui, dioda nie miga poprawnie. Nie mam pojęcia jak je naprawić albo choć sprawić by lewa słuchawka działa.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 30 Marca 2025 -
- 0 odpowiedzi
- 738 wyświetleń
Mam problem ze słuchawkami Xiaomi Mi True Earphones 2 Pro po podłączeniu do telewizora (10-letni Samsung). Łączy się na bardzo wysokim poziomie głośności. Nie mogę go zmienić przez TV - informuje mnie tylko "bluetooth connected" - z sugestią że głośnośc mogę zmienic tylko przez urządzenie bluetooth. Nie mogę też zmienić poziomu głośności przez słuchawki, bo w nich nie ma takiej opcji. A może jakoś można? Dziękuję za wszelkie sugestie jak to rozwiązać, na tym poziomie głośności rozsadzi mi uszy:( Maciek
Ostatnia odpowiedź: keker13, 13 Stycznia 2025 -
- 0 odpowiedzi
- 382 wyświetleń
Witam jakieś 2 tygodnie temu kupiłem słuchawki redmi buds 6 Play i zastałem błąd że mi się rozjeżdża dźwięk z ekranem testowałem inne słuchawki i działają normalnie POMOCY
Ostatnia odpowiedź: marobanix bomba, 20 Grudnia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 474 wyświetleń
Czekam 5 godzinę na kod i nie ma
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 6 Grudnia 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 702 wyświetleń
Witam mam te słuchawki od 5 miesięcy i nie było z nimi żadnych problemów do tego momentu gdy chciałem posłuchać sobie muzyki. Słuchawka ładuje się ale nie reaguje na nic ani nie odtwarza dźwięku (uszkodzenia mechaniczne nie wchodzą w role ) wszelkie resetowanie nie pomaga . Mam nadzieje że znalazła się osoba z podobnym problemem i zna rozwiązanie tego problemu
Ostatnia odpowiedź: Jan Daniluk, 24 Września 2024 -
- 1 odpowiedź
- 578 wyświetleń
Witam od czasu aktualizacji systemu moje słuchawki Redmi Buds5 przełączają kodek z ACC na SBC. Da się to jakoś naprawić?
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 10 Sierpnia 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 524 wyświetleń
POCO x6 Pro nie chce odtwarzać dźwięku w słuchawkach bezprzewodowych LG TONE Free HBS-FN7. Łączy się z nimi, słychać dźwięk połączenia w słuchawkach lecz nie odtwarza dźwięku na yt etc. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?
Ostatnia odpowiedź: Tomasz Rysman, 8 Lipca 2024 -
Działająca tylko jedna sluchawka w xiaomi buds 3 lite (problem z telefonem nie ze słuchawkami)
przez Marcin11123- 0 odpowiedzi
- 876 wyświetleń
W każdych słuchawkach bezprzewodowych działa tylko jedna słuchawka próbowałem robić coś ze słuchawkami i w ustawieniach nadal nic (mój telefon xiaomi redmi note 9)
Ostatnia odpowiedź: Marcin11123, 30 Maja 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 595 wyświetleń
Hej, mój problem jest taki, że etui od słuchawek po podłączeniu dość szybko miga na czerwono, słuchawki w środku nie zapalają sie wcale. Po odłączeniu okazało sie ze słuchawki nie chcą sie wcale włączyć, tak jakby etui wciąż było rozładowane? Ktos wie czy da sie coś zrobić?
Ostatnia odpowiedź: Wiktoria Szczepankowska, 28 Maja 2024 -
- 2 odpowiedzi
- 8,4 tys. wyświetleń
Siemka. Jestem od wczoraj posiadaczką oto tych słuchawek. Pierwszą rzecz jaką zrobiłam to je naładowałam. I właśnie po naładowaniu chciałam spróbować się połączyć do telefonu mam Samsung s8. I nagle lewa słuchawka zaczęła się świecić na czerwono-dioda. Nie da się jej połączyć sparować czy wyłączyć od wczoraj jest w casie i cały czas dioda się pali na czerwono.
Ostatnia odpowiedź: Maciekk47, 22 Maja 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 1,9 tys. wyświetleń
Jedna moja słuchawka bezprzewodowa wczoraj zaczęła grać ciszej. Dziś wydaje mi się że już wszystko jest ok, prawa i lewa grają równo. Czy ten chwilowy zanik głośności jest normalny? Boję się że wróci... Moje słuchawki to QCY T13
Ostatnia odpowiedź: Swift Poland, 31 Marca 2024 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 4,7 tys. wyświetleń
Witam. Korzystam ze słuchawek drugi miesiąc i napotkałem problem. Pewnego razu niespodziewanie się rozładowały. Po podłączeniu etui ze słuchawkami, połączyły się z telefonem i grały mimo bycia w etui. Każde ładowanie wiąże się z tym samym a słuchawki są ciągle włączone przez co od razu się rozładowują. Ma ktoś rozwiązanie czy mam po prostu wadliwy egzemplarz?
Ostatnia odpowiedź: grzegorz.lki, 19 Lutego 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 614 wyświetleń
Witam, Mam problem z moimi mi buds 3 pro, chodzi o łączność z laptopem z windows 11. Mianowicie słuchawki łączą się normalnie, przy pierwszym uruchomieniu zazwyczaj dźwięk idzie, jednak po zatrzymaniu i uruchomieniu ponownie jakiegoś materiału dźwięk idzie przez dosłownie 1-2sek i video zawiesza się, zaczyna ładować w nieskończoność, ratuje jedynie reset systemu. Dzieję się tak na youtubie ale nie tylko. Co może być przyczyną i jak można to rozwiązać? Problem mam wrażenie że pojawił się po aktualizacji do windows 11, nie wiem czy ma to znaczenie (nie mam możliwości przywrócenia windows 10)
Ostatnia odpowiedź: Adam Zander, 22 Stycznia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1,2 tys. wyświetleń
Witam. Rok temu na święta żonie kupiłem słuchawki Mi True Wireless. Jakiś miesiąc temu przestała działać lewa słuchawka, zupełnie nic się nie dzieje. Po wyjęciu z pudełka nie reaguje, nie zapala się dioda. Prawa działa jak należy. Jakieś pomysły? Czy zostaje tylko reklamacja.
Ostatnia odpowiedź: brawo, 15 Grudnia 2023 -
- 1 odpowiedź
- 1,2 tys. wyświetleń
Witam, Zwracam się z prośbą czy ktoś wie jak sparować razem ze sobą słuchawki aby na telefonie działały dwie. Dodam, że wielokrotnie próbowałam rozłączać parę i ponownie łączyć jednak zawsze działa tylko lewa słuchawka, prawa nie.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 27 Listopada 2023 -
- 1 odpowiedź
- 5 tys. wyświetleń
Witam. Mam problem ze słuchawkami. Kupiłem je niedawno. Słuchawki normalnie działają. Problem jest w ich ładowaniu. Kiedy wkładam je do pudełka (stacji ładowania) tylko na 1 milisekundę zaświecą się czerwona dioda po czym gaśnie. W tym momencie Słuchawki nie ładują się i wchodzą w taki stan czuwania. Próbowałem już ładować je podczas ładowania pudełka ale to nic nie dało. Czy najlepiej je zwrócić do sklepu póki mogę, czy może ma ktoś pomysł jak to naprawić?
Ostatnia odpowiedź: Prisonedjet 7, 22 Listopada 2023 -
- 0 odpowiedzi
- 766 wyświetleń
Jestem posiadaczem drugich słuchawek Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S, stare po długim czasie użytkowania, niestety się zepsuły. Zakupiłem ten sam model, ponieważ byłem z nich zadowolony. Problem z nowymi jest taki, że dźwięk jest inny niż w starych. W nowych automatycznie łączy mnie na kodek SBC. W starych również, ale wyświetlał mi się komunikat, gdzie mogłem go zmienić na AAC. Jakieś rozwiązanie problemu? Telefon z którym łączę to Xiaomi Mi Note 10 Lite. Próbowałem w opcjach programisty, ale automatycznie po sparowaniu słuchawek zmienia znów na SBC. Bardzo proszę o pomoc. Jeszcze jedna różnica jaką widzę w starych i nowych to sposób…
Ostatnia odpowiedź: XMi, 30 Października 2023 -
- 0 odpowiedzi
- 831 wyświetleń
Cześć, pozostawiłem swoje słuchawki do naśladowania odkładając je do etui, rano gdy powinny naładować się przez całą noc w lewej mam 25% a w prawej 100%. Słuchawki normalnie się lądują tylko w aplikacji nie zmienia się % naładowania na lewej. Wiecie może co można robić, bo trochę dziwne że tylko w jednej tak się stalo
Ostatnia odpowiedź: Patryk Wrona, 11 Października 2023