Problemy techniczne
104 topics in this forum
-
- 0 replies
- 312 views
Mam problem ze słuchawkami Xiaomi Mi True Earphones 2 Pro po podłączeniu do telewizora (10-letni Samsung). Łączy się na bardzo wysokim poziomie głośności. Nie mogę go zmienić przez TV - informuje mnie tylko "bluetooth connected" - z sugestią że głośnośc mogę zmienic tylko przez urządzenie bluetooth. Nie mogę też zmienić poziomu głośności przez słuchawki, bo w nich nie ma takiej opcji. A może jakoś można? Dziękuję za wszelkie sugestie jak to rozwiązać, na tym poziomie głośności rozsadzi mi uszy:( Maciek
Last reply by keker13, -
-
- 1 follower
- 0 replies
- 181 views
Witam jakieś 2 tygodnie temu kupiłem słuchawki redmi buds 6 Play i zastałem błąd że mi się rozjeżdża dźwięk z ekranem testowałem inne słuchawki i działają normalnie POMOCY
Last reply by marobanix bomba, -
- 4 followers
- 7 replies
- 1.3k views
Aplikacja Xiaomi Earbuds + słuchawki Redmi Buds 4 Active. Nie można dodać słuchawek ponieważ kod zabezpieczający nie istnieje. Na stronie Product Authentication (mi.com) kod jest rozpoznawany jako autentyczny. Może ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie ?
Last reply by phenix291975, -
- 1 follower
- 1 reply
- 114 views
Czekam 5 godzinę na kod i nie ma
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 0 replies
- 479 views
Witam mam te słuchawki od 5 miesięcy i nie było z nimi żadnych problemów do tego momentu gdy chciałem posłuchać sobie muzyki. Słuchawka ładuje się ale nie reaguje na nic ani nie odtwarza dźwięku (uszkodzenia mechaniczne nie wchodzą w role ) wszelkie resetowanie nie pomaga . Mam nadzieje że znalazła się osoba z podobnym problemem i zna rozwiązanie tego problemu
Last reply by Jan Daniluk, -
- 2 followers
- 5 replies
- 8.1k views
Witajcie, Zakupiłem słuchawki Redmi Buds 5, bez problemu sparowałem z telefonem (iphone), natomaist nie mogę za żadne skarby sparować z komputerem (Windows 10/11 - próby były prowadzone na 2 różnych laptopach). Na komputerze z windows 10 znalazł jako inne urządzenie, pod dobrą nazwą natomiast jako urządzenie bez możliwości odsłuchu muzyki, na drugim komputerze (Windows 11) komputer w ogóle nie odnajduje słuchawek. Będę wdzięczny za pomoc,
Last reply by Krzysztof Maroszek, -
- 1 reply
- 358 views
Witam od czasu aktualizacji systemu moje słuchawki Redmi Buds5 przełączają kodek z ACC na SBC. Da się to jakoś naprawić?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 341 views
POCO x6 Pro nie chce odtwarzać dźwięku w słuchawkach bezprzewodowych LG TONE Free HBS-FN7. Łączy się z nimi, słychać dźwięk połączenia w słuchawkach lecz nie odtwarza dźwięku na yt etc. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?
Last reply by Tomasz Rysman, -
W każdych słuchawkach bezprzewodowych działa tylko jedna słuchawka próbowałem robić coś ze słuchawkami i w ustawieniach nadal nic (mój telefon xiaomi redmi note 9)
Last reply by Marcin11123, -
- 1 follower
- 0 replies
- 353 views
Hej, mój problem jest taki, że etui od słuchawek po podłączeniu dość szybko miga na czerwono, słuchawki w środku nie zapalają sie wcale. Po odłączeniu okazało sie ze słuchawki nie chcą sie wcale włączyć, tak jakby etui wciąż było rozładowane? Ktos wie czy da sie coś zrobić?
Last reply by Wiktoria Szczepankowska, -
- 2 replies
- 7.8k views
Siemka. Jestem od wczoraj posiadaczką oto tych słuchawek. Pierwszą rzecz jaką zrobiłam to je naładowałam. I właśnie po naładowaniu chciałam spróbować się połączyć do telefonu mam Samsung s8. I nagle lewa słuchawka zaczęła się świecić na czerwono-dioda. Nie da się jej połączyć sparować czy wyłączyć od wczoraj jest w casie i cały czas dioda się pali na czerwono.
Last reply by Maciekk47, -
- 0 replies
- 1.7k views
Jedna moja słuchawka bezprzewodowa wczoraj zaczęła grać ciszej. Dziś wydaje mi się że już wszystko jest ok, prawa i lewa grają równo. Czy ten chwilowy zanik głośności jest normalny? Boję się że wróci... Moje słuchawki to QCY T13
Last reply by Swift Poland, -
- 1 follower
- 1 reply
- 4.5k views
Witam. Korzystam ze słuchawek drugi miesiąc i napotkałem problem. Pewnego razu niespodziewanie się rozładowały. Po podłączeniu etui ze słuchawkami, połączyły się z telefonem i grały mimo bycia w etui. Każde ładowanie wiąże się z tym samym a słuchawki są ciągle włączone przez co od razu się rozładowują. Ma ktoś rozwiązanie czy mam po prostu wadliwy egzemplarz?
Last reply by grzegorz.lki, -
- 0 replies
- 460 views
Witam, Mam problem z moimi mi buds 3 pro, chodzi o łączność z laptopem z windows 11. Mianowicie słuchawki łączą się normalnie, przy pierwszym uruchomieniu zazwyczaj dźwięk idzie, jednak po zatrzymaniu i uruchomieniu ponownie jakiegoś materiału dźwięk idzie przez dosłownie 1-2sek i video zawiesza się, zaczyna ładować w nieskończoność, ratuje jedynie reset systemu. Dzieję się tak na youtubie ale nie tylko. Co może być przyczyną i jak można to rozwiązać? Problem mam wrażenie że pojawił się po aktualizacji do windows 11, nie wiem czy ma to znaczenie (nie mam możliwości przywrócenia windows 10)
Last reply by Adam Zander, -
- 1 reply
- 871 views
Witam. Rok temu na święta żonie kupiłem słuchawki Mi True Wireless. Jakiś miesiąc temu przestała działać lewa słuchawka, zupełnie nic się nie dzieje. Po wyjęciu z pudełka nie reaguje, nie zapala się dioda. Prawa działa jak należy. Jakieś pomysły? Czy zostaje tylko reklamacja.
Last reply by brawo, -
- 1 reply
- 886 views
Witam, Zwracam się z prośbą czy ktoś wie jak sparować razem ze sobą słuchawki aby na telefonie działały dwie. Dodam, że wielokrotnie próbowałam rozłączać parę i ponownie łączyć jednak zawsze działa tylko lewa słuchawka, prawa nie.
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 4.6k views
Witam. Mam problem ze słuchawkami. Kupiłem je niedawno. Słuchawki normalnie działają. Problem jest w ich ładowaniu. Kiedy wkładam je do pudełka (stacji ładowania) tylko na 1 milisekundę zaświecą się czerwona dioda po czym gaśnie. W tym momencie Słuchawki nie ładują się i wchodzą w taki stan czuwania. Próbowałem już ładować je podczas ładowania pudełka ale to nic nie dało. Czy najlepiej je zwrócić do sklepu póki mogę, czy może ma ktoś pomysł jak to naprawić?
Last reply by Prisonedjet 7, -
- 0 replies
- 561 views
Jestem posiadaczem drugich słuchawek Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S, stare po długim czasie użytkowania, niestety się zepsuły. Zakupiłem ten sam model, ponieważ byłem z nich zadowolony. Problem z nowymi jest taki, że dźwięk jest inny niż w starych. W nowych automatycznie łączy mnie na kodek SBC. W starych również, ale wyświetlał mi się komunikat, gdzie mogłem go zmienić na AAC. Jakieś rozwiązanie problemu? Telefon z którym łączę to Xiaomi Mi Note 10 Lite. Próbowałem w opcjach programisty, ale automatycznie po sparowaniu słuchawek zmienia znów na SBC. Bardzo proszę o pomoc. Jeszcze jedna różnica jaką widzę w starych i nowych to sposób…
Last reply by XMi, -
- 0 replies
- 709 views
Cześć, pozostawiłem swoje słuchawki do naśladowania odkładając je do etui, rano gdy powinny naładować się przez całą noc w lewej mam 25% a w prawej 100%. Słuchawki normalnie się lądują tylko w aplikacji nie zmienia się % naładowania na lewej. Wiecie może co można robić, bo trochę dziwne że tylko w jednej tak się stalo
Last reply by Patryk Wrona, -
- 1 reply
- 562 views
Nowe słuchawki Basic 2 przestały reagować na ładowanie nie ładują się pozostawiłem je na cały dzień ( też pozostawiłem na jeden dzień etui ładujące bez słuchawek pod ładowarką ) i nic żadna z diod na słuchawkach i etui ładującym nie świeci słuchawki nie reagują na naciskanie guzików ładowarka działa bez problemu ładuje inne urządzenia co mam robić pomocy ?
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 1.1k views
Witam mam problem ze słuchawkami redmi buds 4 pro wczoraj wszystko działało bateria była prawie pełna wszystko było ok ale dziś rano nie reagują na nic nie włączają się w obudowie nie miga dioda nie reaguje na przycisk a same słuchawki też nie wstają totalnie nic nie mogę zrobić na ładowarkę nie reagują co robić?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 721 views
siemanko zakupilem w ten poniedzialek sluchawki w dzien gdy zakupilem bylo wszystko w porzadku dzien pozniej sluchajac muzyki zaczely mi zatrzymywac muzyke nie wiem dlaczego mimo ze panel sterujacy nawet nie dotyka o ucho probowalem w kazdej pozycji trzymac prawa sluchawke i nic nie daje to. Czy ktos wie moze czy to jest jakas wada tych sluchawek ?
Last reply by Michał Pryjomski, -
- 7 replies
- 19.8k views
Dzień Dobry zakupiłem dzisiaj słuchawki redmi buds 3 lite i po ładowaniu ich chciałem sprawdzić czy działają działała tylko jedna prawa słuchawka a lewa po włożeniu spowrotem do stacji ładowania mruga resetowanie nie pomogło ponieważ lewa słuchawka nie reaguje
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 814 views
Witam, mam problem z tytułowymi słuchawkami (zakupionymi wczoraj) polegający na tym że zaczęły się one samoczynnie rozłączać i połączać ponownie w losowy sposób (nie ma jakiegoś okresu takiego zachowania czasem to minuta czasem pół godziny a czasami kilka sekund) dodatkowo po ponownym samoczynnym połączeniu mimo iż urządzenie do którego są podłączone wskazuje na to że połączenie istnieje to nie przekazują one żadnego dźwięku tak jakby nie były podłączone. Dzieje się tak na telefonie redmi note 8 pro z systemem miui oraz na laptopie marki HP z systemem Windows 10. Słuchawki oraz gniazdo na nie są w pełni naładowane zatem to nie kwestia baterii. Inne urządzenia b…
Last reply by Netoper, -
- 2 replies
- 2k views
Słuchawki zakupione nowe, świeżo otwarte. Naładowane zaraz po wyjęciu z opakowania. Słuchawki będąc w etui szybko migają, po wyjęciu ich z pudełka nie świeci się na nich nic, brak z nimi jakiegokolwiek kontaktu. Niemożliwe jest połączenie ich z telefonem przez bluetooh.
Last reply by Emerald Green,