Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aplikacja Xiaomi Earbuds + słuchawki Redmi Buds 4 Active.

Nie można dodać słuchawek ponieważ kod zabezpieczający nie istnieje. Na stronie Product Authentication (mi.com) kod jest rozpoznawany jako autentyczny.

Może ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie ?

Posted

Kod mam - odczytany z oryginalnego pudełka.

Informacja "kod nie istnieje" pojawia się, po wprowadzeniu tego kodu, w aplikacji Earbuds (Zapytanie o kod zabezpieczający).

Chyba z tego powodu są kłopoty z dodaniem słuchawek w aplikacji.

• 9 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Problem ten sam - telefon (BT) słuchawki widzi, parują się i wszystko działa ale apka nie widzi - czy problem leży w tym że kupiłem podróbki słuchawki? Słuchawki są ze znanego portalu alle. Może ktoś pomóc?

Posted

Aplikacja Xiaomi Earbuds + słuchawki Redmi Buds 5. Próbowałem sparować na telefonie redmi 5, redmi 8, redmi 15 pro 5g.  Kod zabezpieczający z pudełka autentyczny, sprawdzony na stronie mi.com/verify, aplikacja informuje na każdym telefonie że kod nie istnieje. Nie da się słuchawek sparować nawet ręcznie z aplikacją, pomimo że są na liście aplikacji.   Słuchawki działają normalnie bez aplikacji na samym połączeniu z telefonem.  Może jest jakaś inna aplikacja która działa z tymi słuchawkami? Czy ktoś pomoże?

Posted

Mam dokładnie to samo. Słuchawki Xiaomi Redmi Buds 4 Active i telefon Redmi Note 8 PRO, z telefonem sparowały się niemal natychmiast ale apka Xiaomi Earbuds ich nie widzi i na końcu jeszcze podaje instrukcje chociaż dokładnie według niej działałem. Nie pomaga reset słuchawek i ponowne parowanie. Nie mam żadnego pytania o kod.