Jump to content

Redmi Buds 5 - parowanie z PC (Windows) [problem]

Recommended Posts

Posted

Witajcie, Zakupiłem słuchawki Redmi Buds 5, bez problemu sparowałem z telefonem (iphone), natomaist nie mogę za żadne skarby sparować z komputerem (Windows 10/11 - próby były prowadzone na 2 różnych laptopach). Na komputerze z windows 10 znalazł jako inne urządzenie, pod dobrą nazwą natomiast jako urządzenie  bez możliwości odsłuchu muzyki, na drugim komputerze (Windows 11) komputer w ogóle nie odnajduje słuchawek. Będę wdzięczny za pomoc,

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam, również dołączam się do pytania. Słuchawki nie działają po sparowaniu z Windows. Wyświetlają się jako "Inne urządzenie"

image.png

• 2 months later...
Posted
W dniu 4.02.2024 o 22:37, Prz.pl napisał(a):

Witajcie, Zakupiłem słuchawki Redmi Buds 5, bez problemu sparowałem z telefonem (iphone), natomaist nie mogę za żadne skarby sparować z komputerem (Windows 10/11 - próby były prowadzone na 2 różnych laptopach). Na komputerze z windows 10 znalazł jako inne urządzenie, pod dobrą nazwą natomiast jako urządzenie  bez możliwości odsłuchu muzyki, na drugim komputerze (Windows 11) komputer w ogóle nie odnajduje słuchawek. Będę wdzięczny za pomoc,

W dniu 4.02.2024 o 22:37, Prz.pl napisał(a):

Od spodu etuj jest przycisk trzeba go przytrzymać wtedy wyszukuje słuchawki

W dniu 17.04.2024 o 22:33, Patryk Pielok napisał(a):

witam, 
dołacze się do pytania też mam taki problem
będę wdzieczny za pomoc

W dniu 29.04.2024 o 09:36, Snog napisał(a):

Witam, również dołączam się do pytania. Słuchawki nie działają po sparowaniu z Windows. Wyświetlają się jako "Inne urządzenie"

image.png

W dniu 17.04.2024 o 22:33, Patryk Pielok napisał(a):

witam, 
dołacze się do pytania też mam taki problem
będę wdzieczny za pomoc

Posted

Przeważnie jak chodzi o komputer, ja mam Windows 11 PRO INSIDER PREVIEW- jest już w systemie zainstalowana aplikacja:  Łącze z Telefonem-trzeba zeskanować widoczny na ekranie  kod QR, a potem włączyć bluetooth i znaleźć swoje sluchawki-oczywiście anulujemy wtedy sparowanie z telefonem. Mnie zawsze to działa.

• 2 months later...
  • 6 months later...
Posted
W dniu 21.09.2024 o 17:30, Krzysztof Maroszek napisał(a):

Witam

Znalazł już ktoś rozwiązanie dodam że przycisk w etui nie pomaga z telefonami łączy się znakomicie ale z laptopem problem 

Słuchawki muszą być w etui. Etui otwarte, tak by dioda na nim migała. Wówczas przyciskamy przycisk od spodu. Chwila oczekiwania... i gotowe.