Dyskusja ogólna
10 tematów w tym forum
-
- 3 obserwujących
- 38 odpowiedzi
- 2,4 tys. wyświetleń
W tym wątku wymieniamy się opiniami i wrażeniami na temat smartfona POCO F7 Ultra / REDMI K80 Pro. Można tu również zadawać pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, Poniedziałek o 20:45 -
-
- 5 obserwujących
- 73 odpowiedzi
- 3,1 tys. wyświetleń
W tym wątku wymieniamy się opiniami i wrażeniami na temat smartfona POCO F7 / REDMI Turbo 4 Pro. Można tu również zadawać pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Ostatnia odpowiedź: QbaPL, 5 Stycznia -
- 3 obserwujących
- 14 odpowiedzi
- 1,8 tys. wyświetleń
W tym wątku wymieniamy się opiniami i wrażeniami na temat smartfona POCO F7 Pro / REDMI K80. Można tu również zadawać pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku.
Ostatnia odpowiedź: Piotr W, 10 Grudnia 2025 -
- 2 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 64 wyświetleń
Witam grupę, mam mały problem z aplikacja revolut i portfel google. Wiadomo że z racji odblokowania bootloadera niema możliwości korzystania z tych aplikacji. Mam wgrany najnowszy rom hyperos 3.0.3.0.WOLTWXM rom Taiwan, chodzi mi również o nagrywanie rozmów i dlatego padło na ten rom. Czy jeśli teraz zablokuje bootloader to będę mógł korzystać z portfela i revoluta. Ktoś może z użytkowników to przerabiał. Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Kris Kinski, 15 Lutego -
- 1 obserwujący
- 4 odpowiedzi
- 384 wyświetleń
Z informacji z oficjalnych stron Xiaomi wynika, że mój smartfon (POCO F7 Ultra) powinien dostać aktualizację do HyperOS 3.0 wraz z aktualizacją do Android 16 już blisko 2 miesiące temu, a niestety w moim smartfonie wciąż wyskakuje "Brak dostępnych aktualizacji" i wciąż mam HyperOS 2.1 (2.0.110.0.VOMEUXM), który jest na nim zainstalowany od momentu zakupu. Z czym jest to związane i kiedy mogę oczekiwać aktualizacji do HyperOS 3.0 I Android 16 na moim POCO F7 Ultra? I w związku z czym mogę mieć ten problem?
Ostatnia odpowiedź: Qba139, 6 Stycznia -
Witam grupę, właśnie chcę czegoś nowego jakiś szybki rom hyperos 3.0.7 z stajni xiaomi.eu wgrać przez fastboot i pytanie jak to ogarnąć żeby nie dać d*py. Wiem tylko że jakieś komendy itd. Ale jeśli można i ktoś chętnie podzieli się wiedza to będę bardzo wdzięczny.
Ostatnia odpowiedź: nemed, 5 Stycznia -
- 7 odpowiedzi
- 278 wyświetleń
Dzisiaj dokonałem aktualizacji na moim POCO F7 do nowego HOS3 /Android 16. Muszę wspomnieć że mam na fonie firmware Indonesia (nagrywanie) / region : Szwajcaria i po aktualizacji wszystko jest OK... fizycznie jeszcze nic nie nagrywałem ale raczej to formalność . Dialer Xiaomi raczej pozostał bo w opcjach telefonu (zielona słuchawka) / ustawienia / mam opcję: Nagrywanie połączeń (włączone) / powiado. o nagr. + / autom. nagr. poł + / wszystkie numery + ( gdyby to był dialer google do raczej nic by nie było żadnych odnośnie opcji nagrywania ) to taka informacja dla niezdecydowanych bo właśnie FW Indonesia była niepewna co z dialerem od Xiaomi ... FW Taiwan to raczej …
Ostatnia odpowiedź: Master, 27 Grudnia 2025 -
- 4 obserwujących
- 12 odpowiedzi
- 420 wyświetleń
Cześć, mam do Was pytanie, odblokowany bootloader, soft OS3.0.4.0 Android 16. Aktualnie nie ma TWRP a chciałem zainstalować zrobić roota. Jak zainstalować np Magisk przez fastboot? Może ktoś opisać po kolei jak to zrobić lub podesłać jakąś sprawdzoną instrukcję. W jaki sposób macie zrotowane telefony pokroju POCO F7? Wybaczcie, używam jeszcze Redmi Note 9 Pro + magisk i trochę się zmieniło od czasu jego zakupu. Dziękuję za podpwiedzi oraz porady jak to zrobić bez dodatkowych przygód.
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 4 Grudnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 11 odpowiedzi
- 377 wyświetleń
Witam wszystkich. Posiadam POCO F7 pro jeszcze z Hyper OS 2 , telefon głównie wykorzystuję do sprawdzania poziomu cukru u mojego chorego dziecka za pomocą aplikacji Carelink connect. Otrzymałem ostatnio możliwość aktualizacji telefonu do Hyper OS 3 ale istnieje obawa ,iż dana aplikacja nie będzie działała po aktualizacji. Podobnie było na Redmi Note 14 pro. Po aktualizacji do OS 2 aplikacja przestała działać. Dlatego obawiam sie aktualizować mojego POCO. Czy jest ktoś na forum kto może sprawdzić czy po aktualizacji POCO F7 pro na Hyper 3 aplikacja Carelink Connect bedzie u niego działała ? Nie chcę tego robić osobiście, gdyż downgrade jest niemożliwy w tym …
Ostatnia odpowiedź: Grubygalus, 30 Listopada 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 69 wyświetleń
Dzien dobry Mam problem z odszyfrowaniem partycji (data) co za tym idzie także wykasowania jej Mam najnowszy system Hyperos 3.0 miuipolsa
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 12 Listopada 2025