Skocz do zawartości
  • 0

redmi 2 konto xiaomi a zablokowany tlefon na haslo po full wipe

Pytanie

Opublikowano

witam. telefon redmi 2 mialem uzywalem zarejestrowalem konto xiaomi czyli login jakis tam 1871462384 i haslo teraz tego hasla nie pamietam i jak laczam telefon po full wipe to nie moge nic zrobic tylko wyskakuje aby wpisac haslo bo telefon jest powiazany z tym kontem. a ja nie chce aby ten telefon byl powiazany z tym kontem bo tleefon idze na drugi koniec polski do cycatej modelki. jak to przywrocic do dzialania teraz????

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

jak wpisuje mail albo telefon to wyskakuje info ze adres mail nie poprawny. i byl zarejestrowany na konkretny mail ktorego jestem pewny 100% ze dobrze wpisuje bo to telefon czlonka rodziny byl a teraz pofrunął gdzies indziej i trzeba go jakos odblokowac

• 0
Opublikowano

dobrze udalo mi sie zalgowac na konto mi

jestem w stanie odblokowac telefon zdalnie wlasnie przez  i.mi.com

teraz tak: telefon jest w rekach obcej osoby i ma wloszona swoja karte sim

jak chce lokalozaowac urzadzenie albo je odczepic od konta mi na i.mi.com to wyskauje autoryzacja na numer telefonu karty SIM ktora jest juz w innym telefonie.

taka sytuacja. jak to zrobic sprawnie?

• 0
Opublikowano

a wiesz co. ona wlozyla swoja karte sim nie wiem czy w koncu wpisala haslo ktre jej potem podalem jak odzyskalem ale powiedziala ze blokada samoczynnie sie wylaczyla po wlozeniu karty sim 4g

telefon jest wolny juz i kobieta wylogowala sie tylko z tamtego konta  pewnie swoje nowe zalozy

dziekuje ze jestescie tacy mili, dojrzali i przyjemnie sie z wami pisze .pozdrawiam pawel

poprostu jak robilem full wipe to nie odlaczylem tego konta od telefonu  itaka blokada. pozytywna sprawa taka blokada bo nawet full wipe nie pomoze na nia. a wg tej zdanej relacji na odlegosc ze udalo sie bez hasla - dziwna sprawa

• 0
Opublikowano (edytowane)

Pewnie wcisłem się na krzywy...  do tematu, ale mam podobny problem :

Wczoraj przesiadłem się z Note (bez lte) na Note 3pro i przy próbie zalogowania się do konta xiaomi (znam adres i haslo) prosi mnie o jakiś kod weryfikacji którego nie znam (próbowałem wszystkie możliwe kody które używam) i moja prośba jak z tym mam sobie teraz poradzić? 

Edytowane przez BrodaCZ1983
Brak wpisu ;)
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Nie powinieneś czasem wysłać sobie tego kodu ze strony konta xiaomi smsem na podpięty nr telefonu?

Edytowane przez Versus
poprawka
  • 0
Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź, ale sprawa jest dla mnie dziwna : moje konto jest na mój nr tel ale potwierdzenie zmian przychodzi na inny numer (jakimś cudem ten inny numer jest moim "przejściowym" numerem przy zmianie operatora /i jako tako ten drugi,  na który przychodzi potwierdzenie nie istnieje)  a  ie mogę założyć drugiego konta na własny numer mam nawet problem zlikwidowania starego konta bo nie mam kodu weryfikacji który przychodzi na nieistniejący numer 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...