Leyto Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Cześć, ostatnio zacząłem mieć problem z głośnikiem(bardzo słabo słyszałem rozmówcę),poszperałem na forum i wyszło,że to częsta przypadłość RM2,próbowałem różnych metod (odkurzanie,sprężone powietrze,podkręcenie za pomoc MTK engineer) niestety żadna nie pomogła więc zamówiłem nowy głośnik.Natknąłem się na yt na film gdzie podobno wystarczy zdemontować i śrubokrętem przeczyścić niestety w moim przypadku to nie zadziałało co więcej teraz mogę rozmawiać jedynie na głośnomówiącym ponieważ na zwykłym w ogóle nic nie słychać dodatkowo zaczął się inny problem,mianowicie gdy włączę muzykę głośnik strasznie trzeszczy,wcześniej grał czysto a jedyny problem był z rozmowami.Liczę,że nowy głośnik załatwi problem z rozmowami jednak co z trzeszczeniem w dzwięku ?
Cichq Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Może włożyłeś go na odwrót, nie będzie działał wtedy. Co do trzeszczenia to nie mam pojęcia co zrobiłeś, że czyszcząc jeden, zepsułeś drugi Może wyczyść ten drugi.
krzyzu Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Tylko oby nie z takim skutkiem jak ten pierwszy 😞 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Pewnie uszkodził taśmę Albo źle wpiął. Edytowane 19 Lutego 2016 przez galakty
Rekomendowane odpowiedzi