cool_men Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam znalazłem na OlX ofertę mi4 za 900zl nowy telefon z aliexpress kupiony czy można jakoś sprawdzić czy to oryginalny xiaomi a nie podróbka bo cena wydaje mi się dość atrakcyjna.... Jeśli sprzedający poda mi numer Imei mogę sprawdzić jakoś czy jest uczciwym sprzedającym?? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Niech pokaże że ma wgrany rom MIUIPolska. Wysłano z Mi4c
cool_men Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 W sensie żeby zdjęcie wysłał ze jest Rom MIUI? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Ma wgrany Rom miui polska na androidzie 6.0 foty będę miał wieczorem Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
santos Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Czyli zrzut ekranu/ zdjęcie z widocznym wyraźnie MIUI Polska daje jako taką gwarancję orginalnosci? (gdzieś kiedyś zaslyszalem teorie która mówi że na podrobce nie da zainstalować się MIUI Polska, prawda to?) Jeśli do tego poprosić sprzedawcę o kod spod zdrapki i dowód zakupu który dajmy na to wskazuje na zakup w wiarygodnym sklepie to można mieć 99% pewnoscibze mamy do czynienia z oryginałem...? Edytowane 20 Czerwca 2016 przez santos
Rekomendowane odpowiedzi