Intex Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam. Mam założone konto na xiaomi, niestety z niewiadomych powodów zostało zablokowane. Chciałbym usunąć to konto, więc pytanie - czy ktoś wie gdzie pisać z takim wnioskiem?
0 Nezumi Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak... zablokowane? Konta raczej nie usuniesz .
0 Acid Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Tylko admin miui.com może na prośbę usunąć konto. Wysłano z Mi4c
0 Intex Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 Rozumiem, tylko w jaki sposób skontaktować się z adminem, skoro nie mogę się zalogować na forum. Sorry, może to głupie pytanie ale jestem zupełnym laikiem i nie wiem w jaki sposób mam to zrobić.
0 skubi07 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Napisz do nich maila i opisz jak sytuacja wygląda ( [email protected] ). Mi odpisali w ciągu 24h, podali linki do odzyskiwania i usunięcia drugiego konta.
Pytanie
Intex
Witam. Mam założone konto na xiaomi, niestety z niewiadomych powodów zostało zablokowane. Chciałbym usunąć to konto, więc pytanie - czy ktoś wie gdzie pisać z takim wnioskiem?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi