Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Mam mały problem z szybkim ładowaniem. Raz na jakiś czas po prostu nie działa i telefon ładuje tylko około 20% w godzinę. Dziś gdy zauważyłem, że ładowanie się zamulilo,  odłączyłem ładowarkę z gniazdka i podłączyłem jeszcze raz i zadziałało,  kolejne 20% doladowalo w 20 minut, więc było już ok.  Co może być przyczyną? Czy u Was raz na jakiś czas szybkie ładowanie też łapie takie zwiechy? 

Podczas zamulania telefon pokazuje że jest ładowany i dziś podczas nie działania QC,  bateria w panelu sterowania pokazywała że do pełnego naładowania pozostało ponad 1,5h.

Jakieś rady? 

• 1 rok później...
Opublikowano

Mi problemu nie udało się rozwiązać, szczerze mówiąc nie wiem czy nadal występuje bo codziennie podłączam telefon na noc pod ładowarkę i rano jest 100%.

Natomiast, jeśli chcę jak najszybciej naładować baterię, to zabijam wszystkie apki w tle, na to reboot i pod ładowarkę, wtedy zawsze szybciutko ładuje :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 15.02.2016 o 15:56, 94smichal napisał:

Jakieś rady? 

Dnia 25.04.2017 o 21:22, gruszkatom napisał:

Mam ten sam problem

Czy ładujecie za pomocą oryginalnego kabla oraz ładowarki? 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, mam problem z quickchargem. Ostatnio z dnia na dzień przestał działać. Telefon ładuje się powoli, podłączony pod ładowarke Aukey z QC pobiera 0.42A. Na pewno nie jest to wina ładowarki, bo inny telefon ładuje poprawnie. Myślałem, że to problem z baterią, ale wymiana jej nic nie dała. Nie jest to też wina kabla, bo wcześniej na nim QC działo. Jakieś pomysły co to może być?

1.png22685176_1201545019946946_932605785_n.png

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...