Smigoll Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam. Ostatnio chciałem stworzyć kopie aplikacji za pomocą Titanium Backup lecz po włączeniu od razu titanium wywala błąd w powiadomieniach że kopia się nie udała pomimo dostępu do roota. Też tak macie, może mi ktoś pomóc? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
KANAR Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 żeby TB działał dobrze, musisz mu dać uprawnienia w poprzez SuperSu.
wojtasemaj Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 I włączone debugowanie w opcjach programistycznych
Smigoll Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Nic nie pomogło więc zainstalowałem root checker bo super su nie może zainstalować swoich plików binarnych i takie coś mi wyskoczyło 😡 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wojtasemaj Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Czyli nie ma roota a bez tego ani rusz z TB P. S. Wysłane z mi4
Smigoll Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 Mam xiaomi.eu stable z rootem więc nie wiem o co chodzi, dlaczego tak jest :/ w supersu mam logi titanium że dostał pozwolenie. Teraz próbowałem zmienić program dla roota ale coś poszło nie tak (nie było żadnego erroru) bo teraz wgl titanium nie ma dostępu do roota jak wcześniej a binary nadal nie chcą się mi zaktualizować Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wojtasemaj Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Coś mi się wydaje, że stable z xiaomi nie mają roota. Musisz sobie dopiero zrobić. P. S. Wysłane z mi4
Smigoll Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Jeżeli byś mógł (albo ktoś inny) to podasz mi jak go wgrać bez odblokowanego bootloadera lub przynajmniej link do jakiejś strony gdzie jest to opisane? Wcześniej jak próbowałem wyrywać roota przez kompa jakimś programem to nie poszło Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka @Edit Zainstalowałem od nowa rom, root checker wskazuje że posiadam roota ale titanium nadal nie chce zrobić kopii aplikacji bo "Utworzenie kopii zapasowej nie powiodło się: Za mało miejsca na karcie SD" ale przecież ja nie mam nawet slotu na karte SD 😩
wojtasemaj Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 To w TB spróbuj zmienić miejsce utworzenia kopii. W opcjach szukaj tej możliwości. P. S. Wysłane z mi4
Smigoll Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Zmieniłem na sdcard0 jak bozia przykazała ale nadal to samo a miejsca jest jeszcze ok. 18 GB Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wojtasemaj Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Może musisz wskazać konkretny folder bo dałeś miejsce zapisu na dysk i tyle. TB robię kopię w postaci kilkudziesięciu plików (każdej apki). Ja mam mi4 16gb i ustawiłem sobie sdcard/emulated/legacy/TB i wszystko działa. Jak ustawisz ścieżkę to program musi się jeszcze raz załadować od nowa żeby zapisać zmiany. P. S. Wysłane z mi4
Smigoll Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Stworzyłem nowy folder i też nic:( dałem ścieżkę jak ty masz i nadal to samo :/ Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
wojtasemaj Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Kurde może to jakiś problem z TB po prostu. Poszukaj innej wersji apki. Nawet nie pełnej wersji ale tak żeby tylko sprawdzić czy działa. P. S. Wysłane z mi4
Smigoll Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie, pomaga A zna ktoś jakiś inny program do kopiowania aplikacji i ich danych? Bootloadera mam zablokowanego więc recovery odpadam tak samo jak titanium backup. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
chrono87 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Mam ten sam problem na Redmi Note 3. Brak miejsca na karcie SD. Zmiana lokalizacji nic nie daje. Nie wiem z czego wynika ten błąd, wgrałem xiaomi.eu na zablokowany bootloader to już był ten błąd. Teraz mam miui polska na odblokowanym i to samo. 1
Smigoll Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 To lipa jak znajdziesz fixa do lollipopa działającego to pisz bo ja mam wszędzie to samo.😩 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka @Edit Pobrałem Easy backup który działa na tej samej zasadzie co titanium backup i działa 😁
chrono87 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Tylko my mamy ten problem ? Szukałem czegoś na innych forach, ale nic nie znalazłem. Wolałbym jednak titanium. Przestaje liczyć że jakiś update roku lub apki to naprawi.
Smigoll Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Niestety chyba tylko my tak mamy , też wole titanium ale przed wgraniem MIUIPolska przez spflashtool chciałem zrobić kopie aplikacji dla bezpieczeństwa. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
JDStar Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja też, na miuipolska z rootem - nie da się przywrócić kopii apki utworzonej wcześniej na innym sofcie. Ani samej apki, ani apki z danymi ani samych danych (przy samych danych wywala apkę potem).
fred Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 U mnie przywracanie działa. Co prawda przywracam same apki, ale działa.
Charvel Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Dnia 15.02.2016o20:40, chrono87 napisał: Mam ten sam problem na Redmi Note 3. Brak miejsca na karcie SD. Zmiana lokalizacji nic nie daje. Nie wiem z czego wynika ten błąd, wgrałem xiaomi.eu na zablokowany bootloader to już był ten błąd. Teraz mam miui polska na odblokowanym i to samo. SuperSu -> Ustawienia -> wyłącz "Odstępy między nazwami". Reboot telefonu. 2
mrosi Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi