Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio chciałem stworzyć kopie aplikacji za pomocą Titanium Backup lecz po włączeniu od razu titanium wywala błąd w powiadomieniach że kopia się nie udała pomimo dostępu do roota. Też tak macie, może mi ktoś pomóc?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nic nie pomogło więc zainstalowałem root checker bo super su nie może zainstalować swoich plików binarnych i takie coś mi wyskoczyło 😡892dfb508c0a93e6026e775113980f31.jpg

Opublikowano

Mam xiaomi.eu stable z rootem więc nie wiem o co chodzi, dlaczego tak jest :/ w supersu mam logi titanium że dostał pozwolenie. Teraz próbowałem zmienić program dla roota ale coś poszło nie tak (nie było żadnego erroru) bo teraz wgl titanium nie ma dostępu do roota jak wcześniej a binary nadal nie chcą się mi zaktualizować :(

Opublikowano

Jeżeli byś mógł (albo ktoś inny) to podasz mi jak go wgrać bez odblokowanego bootloadera lub przynajmniej link do jakiejś strony gdzie jest to opisane? Wcześniej jak próbowałem wyrywać roota przez kompa jakimś programem to nie poszło :(

@Edit

Zainstalowałem od nowa rom, root checker wskazuje że posiadam roota ale titanium nadal nie chce zrobić kopii aplikacji bo "Utworzenie kopii zapasowej nie powiodło się: Za mało miejsca na karcie SD" ale przecież ja nie mam nawet slotu na karte SD 😩

Opublikowano

Zmieniłem na sdcard0 jak bozia przykazała ale nadal to samo a miejsca jest jeszcze ok. 18 GB

Opublikowano

Może musisz wskazać konkretny folder bo dałeś miejsce zapisu na dysk i tyle. TB robię kopię w postaci kilkudziesięciu plików (każdej apki). Ja mam mi4 16gb i ustawiłem sobie sdcard/emulated/legacy/TB i wszystko działa. Jak ustawisz ścieżkę to program musi się jeszcze raz załadować od nowa żeby zapisać zmiany.

P. S.

Wysłane z mi4

Opublikowano

Stworzyłem nowy folder i też nic:( dałem ścieżkę jak ty masz i nadal to samo :/

Opublikowano

Kurde może to jakiś problem z TB po prostu. Poszukaj innej wersji apki. Nawet nie pełnej wersji ale tak żeby tylko sprawdzić czy działa.

P. S.

Wysłane z mi4

Opublikowano

Nie, pomaga :( A zna ktoś jakiś inny program do kopiowania aplikacji i ich danych? Bootloadera mam zablokowanego więc recovery odpadam tak samo jak titanium backup.

Opublikowano

Mam ten sam problem na Redmi Note 3. Brak miejsca na karcie SD. Zmiana lokalizacji nic nie daje.

Nie wiem z czego wynika ten błąd, wgrałem xiaomi.eu na zablokowany bootloader to już był ten błąd. Teraz mam miui polska na odblokowanym i to samo.

• Like 1
Opublikowano

To lipa :( jak znajdziesz fixa do lollipopa działającego to pisz bo ja mam wszędzie to samo.😩

@Edit

Pobrałem Easy backup który działa na tej samej zasadzie co titanium backup i działa 😁

Opublikowano

Tylko my mamy ten problem ? Szukałem czegoś na innych forach, ale nic nie znalazłem. Wolałbym jednak titanium. Przestaje liczyć że jakiś update roku lub apki to naprawi.

Opublikowano

Niestety chyba tylko my tak mamy :(, też wole titanium ale przed wgraniem MIUIPolska przez spflashtool chciałem zrobić kopie aplikacji dla bezpieczeństwa.

Opublikowano

Ja też, na miuipolska z rootem - nie da się przywrócić kopii apki utworzonej wcześniej na innym sofcie.

Ani samej apki, ani apki z danymi ani samych danych (przy samych danych wywala apkę potem).

Opublikowano
Dnia 15.02.2016o20:40, chrono87 napisał:

Mam ten sam problem na Redmi Note 3. Brak miejsca na karcie SD. Zmiana lokalizacji nic nie daje.

Nie wiem z czego wynika ten błąd, wgrałem xiaomi.eu na zablokowany bootloader to już był ten błąd. Teraz mam miui polska na odblokowanym i to samo.

SuperSu -> Ustawienia -> wyłącz "Odstępy między nazwami". Reboot telefonu.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...