Adreholt Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem telefonu marki xiaomi początkowo niechętnie do tego podchodziłem, ale po kupnie moje zdanie diametralnie się zmieniło. Przechodząc do sedna. Mam zamiar kupić na urodziny narzeczonej telefon właśnie tej marki jakąś wersję MI zależałby mi aby nie trzeba było odblokowywać BL jak to kobieta chodzi też o baterię aby trzymała stosunkowo długo, bo w przypadku mojego rn2 nie ma czego się spodziewać... Spodobał jej się Mi4c, ale chciałbym zasięgnąć waszej porady, który telefon będzie lepszy dla kobiety, która ciągle siedzi w internecie oraz dużo dzwoni ( taka praca ) oczywiście w grę wchodzi LTE... Jako, że nie znam się tak na telefonach, to liczę na waszą pomoc, który tel będzie dla kobiety wręcz idealny. Telefon chcę zamówić z PL Pozdrawiam Adre Edytowane 7 Lutego 2016 przez Adreholt
wulfel Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeśli jesteś już zdecydowany na mi4c to polecam tego sprzedawcę, kupiłem u niego i jak dotąd nie mam z telefonem żadnych problemów. Telefon miał wgrane polskie Miui, aktualizacje bezproblemowe, polecam.
Adreholt Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Bardziej też by mi chodziło o opinie na temat tego telefonu, bo to nie będzie do mnie najbardziej co mnie interesuje, to bateria oraz czy nie ma problemów z LTE
wulfel Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeśli chodzi o LTE to nie pomogę bo czekam na zmianę umowy i LTE a co do baterii to przy umiarkowanym użytkowaniu (telefon/internet/aparat) wytrzymuje mi do dwóch dni.
makovic Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Używam LTE na mi4c w Play i działa. Nie mogę narzekać. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
preston2009 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Jedyne na co można narzekać to trzeszczenie przy ustawionej zbyt dużej głośności podczas rozmowy na Mi4c. Może to optyka aparatu, a może karty sim. Nie u każdego to występuje chyba. Bateria. Jak ładuje codziennie to Mi4c da radę. Bo jak ktoś naprawdę mało korzysta jak ja to lepszy jest Mi4. Edytowane 7 Lutego 2016 przez preston2009
Adreholt Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Ale czy mi4 nie ma dostępu do LTE? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Adreholt Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Ciekawa jest obudowa w mi4 ... i tu jest dylemat, który model jej zamówić mi4 czy mi4c...
Rekomendowane odpowiedzi