sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak jest u Was z jakością zdjeć z przedniej kamery? U mnie selfie wychodzi dość nieostro, jakby takie rozmydlone trochę. Takie aparat po prostu robi czy może to moja przypadłość? Czytam, że wpływ na jakość zdjeć ma też soft, który co jakiś czas aktualizujemy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
d3tr0 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 A nie masz kurzu w przedniej kamerze ? Zdjęcia przednią jako tako są dobre i ostre
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Z mojego wychodzi coś takiego, wg mnie nie są ostre ale może nie mam racji albo tak ma być Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Może ktoś dla porównania wrzucić jakieś przykładowe zdjęcia z przedniej kamery ze swojego rn2 ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Wiem, ale chodzi mi szczególnie o ostrość, wg mnie nie ostrzy dobrze ale może już tak ma ten model telefonu. Dlatego pytam Was jak jest i chciałbym zobaczyć coś dla porównania. Jutro wrzucę coś w świetle dziennym. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
galakty Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak bez światła chcesz złapać ostrość...? To, że Twoje oko widzi, nie znaczy, że kamera telefonu to wychwyci.
Marvinka Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 11 minut temu, sanczo napisał: Wiem, ale chodzi mi szczególnie o ostrość, wg mnie nie ostrzy dobrze ale może już tak ma ten model telefonu. Dlatego pytam Was jak jest i chciałbym zobaczyć coś dla porównania. Jutro wrzucę coś w świetle dziennym. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Kolega @d3tr0 ma rację, na ostrzenie oświetlenie ma również wpływ. W ciemności czy półmroku trudno jest zrobić dobre zdjęcie nawet lustrzałką. Jeśli jednak w dobrym świetle dziennym też ci nie bardzo łapie, to ewidentnie coś jest nie tak.
Waxy Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Waxy, to z przedniej kamery? Bo to są zdjęcia ostre. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Mi robi tak, czyli chyba jest coś nie tak Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Przednia kamera jest słaba ale nie ma tragedii, czasem nawet robi lepsze zdjęcia od tylnego aparatu Nie żartuje mówię serio, ostatnio robiłem sesje to z tylnego przeważnie wychodzą nie ostre, mimo pukania w ekran ustawia ostrość a zdjęcia i tak wychodzą do niczego rozmyte i nie ostre. Raz na kilka uda się coś pstryknąć w miarę ale bardzo trudno tego dokonać nawet w dobrych warunkach ośwetlenia. Pewnie wina romu bo na innych nie miałem z tym problemów, ale selfie na każdym wychodzą dobre.
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 No ale to raczej nie soft tylko kamera u mnie, zdjęcia sa nie ostre, napisy nieczytelne. Z tylniej wychodzą wyostrzone. Ma ktoś podobny problem? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Waxy Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka /p> Zdjęcia robiłem przednią kamerą. Tylko i wyłącznie.
Antek Szprycha Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Pierwsze bez oświetlania, drugie z. Wysłane z mojego Redmi Note 2
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Jeśli to przednia kamera to moja ma zważoną ostrość. Można coś z tym zrobić? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
sanczo Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Jaki macie ROM? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Waxy Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Miui Polska 6.1.21 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 U mnie na AOSP jest dosyć okey z przedniej kamery, tzn jak na tę rozdzielczość to doczepić się nie mogę.
Antek Szprycha Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeśli to przednia kamera to moja ma zważoną ostrość. Można coś z tym zrobić? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Przednia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 Jaki macie ROM? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 6.1.21 Wysłane z mojego Redmi Note 2
marianoo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 12 godzin temu, sanczo napisał: Waxy, to z przedniej kamery? Bo to są zdjęcia ostre. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Mi robi tak, czyli chyba jest coś nie tak Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Moim zdaniem ostrość Ci złapało na drugi plan.
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Tylko panowie, z przodu chyba nie ma autofocusa nie? Ani zaawansowanej optyki, więc tak będzie.
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) możliwe, nie oczekuje super jakości, ale mam wątpliwości co do sporego braku ostrości akurat w moim telefonie. To może nie być wina softu bo u innych użytkowników widzę lepszą jakość. Wrzucę jeszcze do oceny zdjęcia tekstów zrobione w dzień. Edytowane 4 Lutego 2016 przez sanczo
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Akurat przednia kamerka w RN2 jest od Omnivision, więc dobra.
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 przykładowy tekst ze sportowej strony Wyborczej, to chyba powinno wyglądać dalej?
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) no ostrość z przedniej kamery bo porównuje do zdjęć już tu tu wrzuconych, jak widać tekst jest u mnie zupełnie nieczytelny. Chyba że tak ma być to ok, za te pieniądze to ten telefon mnie zachwycił Edytowane 4 Lutego 2016 przez sanczo
Waxy Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 przykładowy tekst ze sportowej strony Wyborczej, to chyba powinno wyglądać dalej? To strasznie wygląda U mnie jest coś takiego (dodatkowo przy słabym świetle) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Nie żeby coś, ale u Ciebie też strasznie wygląda XD Edytowane 4 Lutego 2016 przez galakty
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 też tak Galakty uważam , a możesz wrzucić zdjęcie gazety ze swojego rn2?
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 2 minuty temu, sanczo napisał: też tak Galakty uważam , a możesz wrzucić zdjęcie gazety ze swojego rn2? @sanczo edytowałem post wyżej, zobacz
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Twoje wygląda dużo lepiej, ciekawe od czego to zależy? Nie ostrzy:
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) 6 minut temu, sanczo napisał: Twoje wygląda dużo lepiej, ciekawe od czego to zależy? Może Xiaomi, które się chwali super aparatem nie potrafi zrobić dobrej kamery (w sensie aplikacji)? Ta z tyłu ma niby FEJZ DETEKSZON, no jakoś na MIUI tego nie odczułem, tego 0.1s focusa Edytowane 4 Lutego 2016 przez galakty
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 no ok ale ja chciałbym mieć foty chociaż takie jak Ty, te są po prostu niewyraźne.
galakty Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zmień system? Jest taki wybór, że na pewno coś znajdziesz. Ja już dawno MIUI odpuściłem.
sanczo Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 ja jestem za prosty człowiek żeby to zrobić Myślisz że to problem softu a nie aparatu? poza tym nakładka jest bardzo fajna
Rekomendowane odpowiedzi